,
  • BIST 9079.97
  • Altın 2323.777
  • Dolar 32.352
  • Euro 34.9268
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 15 °C

HÜDA PAR Bingöl milletvekili adaylarından esnaf ziyareti

HÜDA PAR Bingöl milletvekili adaylarından esnaf ziyareti
Bingöl’de seçim çalışmaları kapsamında esnafı ve halkı ziyaret edip sorunlarını ve taleplerini dinleyen HÜDA PAR Bingöl milletvekili adayları Hamdullah Tasalı, Fuat Sönmez ve İstanbul milletvekili adayı Bayram Girişen destek talebinde bulundu.

Bingöl’de seçim çalışmaları kapsamında esnafı ve halkı ziyaret eden HÜDA PAR Bingöl milletvekili adayları, destek talebinde bulundu.

24 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde HÜDA PAR’ın Bingöl milletvekili adayları Tasalı ve Sönmez beraberindeki heyetle, merkezde bulunan yeraltı çarşısı ve Ramazan Sokağı’ndaki esnafı ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinleyip desteklerini istedi.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Bingöl milletvekili adayı Hamdullah Tasalı, halkın kendilerini meclise göndermesi halinde herkese eşit mesafede duracaklarını ve halka hizmet edeceklerini söyledi.

“Halkımızın iki cihan saadeti için çalışıyoruz”

Bölge, ülke ve İslam ümmeti için söyleyeceklerinin olduğunu vurgulayan Tasalı, “Bizlere fırsat verilirse Allah’ın izniyle bu memlekette Allah’ın dediğinin ve rızasının dışında hiçbir şeyi söylemeyeceğiz, onay vermeyeceğeyiz. Neticede bizler iki dünyaya inanan insanlarız. Sadece bu dünyanın insanı değiliz. Bu dünya her yönüyle bir imtihan yeri, bir gün bırakıp gideceğiz ve yaptıklarımızın hesabı sorulacak. Bizler bu bilinçle hareket ediyoruz. Rabbim nasip ederse meclise gideriz, etmezse girmeyiz. Seçim ve siyaset her şey demek değildir.”

Siyasetin insanları yönetme sanatı olduğunu ifade eden Tasalı, seçim ve siyaset uğruna insanları kutuplaştırmanın ve ötekileştirmenin de doğru olmadığını söyledi.

“Siyaset bir hizmet aracıdır”

Siyasetin bir hizmet aracı olduğunu hatırlatan Tasalı, “Halkın seçtiği insanlar kendilerine değil, halka hizmet etme gayelerinin olması gerekir. Siyasetçi insanın doğru olması gerekir. Aksi halde bu anlayıştan hayır gelmez. Böyle insanlar başkasına hayat hakkı tanımaz. Bizler böyle bir siyaseti ayaklarımızın altına alıyoruz. Bizler diyoruz ki: halkın menfaati bizlerin menfaatinin üstündedir. Halkın menfaati şahısların menfaatinin çok üstündedir. Toplumun hakkını kimse gasp ederek kendi zimmetine geçiremez. Allah tüm bunların hesabını soracaktır.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55