,
  • BIST 9509.17
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 23 °C

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe 3'üncü Olağan Kongresi yapıldı

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe 3'üncü Olağan Kongresi yapıldı
HÜDA PAR’ın Batman ilçe kongreleri tamamlandı. Tek listeyle girilen Merkez İlçe Kongresinde Muhammed Şerif Durmaz bir kez daha Merkez İlçe Başkanlığına seçildi.

Pandemi nedeniyle HÜDA PAR Batman İl Binasında gerçekleştirilen kongreye; Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cens, Genel İstişare Kurulu üyeleri Ahmet Seyitoğlu ve Seyithan Aksoy, İl Başkanı Davut Şahin, ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve delegeler katıldı.

Divan Kurulu'nun oluşturulması, dilek ve temennilerin ardından tek listeyle girilen seçimde Muhammed Şerif Durmaz Merkez İlçe Başkanlığına seçildi.

Kongrenin ardından açıklamalarda bulunan Durmaz, kendisini Merkez İlçe Başkanlığı görevine layık gören herkese teşekkür ederken, ilçe başkanlığı olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.

Durmaz, “Bizleri bir kez daha bu kıymetli göreve layık gören delegelerimize çok teşekkür ediyorum. Allah Teâlâ ayaklarımızı hak yolda sabit kılsın. Partimizin kuruluşundan bugüne, farklı kademelerde görev yapmaya çalıştık, ilk günden bugüne biz istedik ki halkımıza hizmet etmeye çalışalım. Bizim için önemli olan, bu görevleri hakkıyla ve layığıyla yerine getirebilmektir.” dedi.

“Toplumun sıkıntılarını kendi sıkıntılarımız gibi görüyoruz”

HÜDA PAR’da görev yapmanın bir şeref olduğunun altını çizen Durmaz, şöyle devam etti: “Merhum Mehmet Yavuz hocamızın da söylediği gibi, bu partinin hangi pozisyonunda ya da kademesinde olursa olsun görev yapmak bizim için şereftir. Rabbimize şükürler olsun ki biz de bu şerefe nail olduk ve elimizden geldiğince bu partide görev yapmaya gayret edindik. Bizler her zaman şunu ifade ediyoruz, toplumun sıkıntılarını kendi sıkıntılarımız gibi görüyoruz. Merhum Mehmet Yavuz hocanın bir başka değimiyle, ‘ibadetlerimize devam, ihlasa devam, karşılıksız iyilik yapmaya devam’ şuurunu şiar edinmeye çalışıyoruz.”

“Gençler geleceği HÜDA PAR'da görmeli”

Gençlere önemli görevler vereceklerini ifade eden Durmaz, “HÜDA PAR halktır, halkın ta kendisidir, biz de halkla her vakit iç içe olmanın çaba ve gayreti içerisindeyiz. Rabbim bu çabalarımızı kendi rızası için kabul eylesin. HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanlığı olarak yapacağımız çalışmalarda, genç bir kadronun yetişmesi için de elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Hepimizin bildiği üzere Peygamber Efendimiz gençlere çok büyük bir değer vermiştir. İslam tarihine baktığımızda gençler ciddi anlamda görevler üstlenmişlerdir. Sevgili Peygamberimiz gençlerle istişare etmiş ve onlara önemli görevler, etkin yetkiler vermiştir. Bizim için gençlik gelecektir, gençlerimizin de geleceği HÜDA PAR'da görmeleri gerekmektedir. Bu çerçevede çalışmalarımızı sürdüreceğiz, gayret ve çaba bizden muvaffakiyet Allah'tandır.” diye konuştu.(İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55