,
  • BIST 9879.45
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 28 °C

HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı seçime hazır

HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı seçime hazır
24 Haziran’da yapılacak 27. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimine hazır olduklarını belirten HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı, devam eden çalışmalarının erken seçim kararıyla birlikte ivme kazandığını ve seçim startı verdiklerini açıkladı.

​HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı, yaptığı basın açıklamasıyla seçim startı verdiğini açıkladı.

HÜDA PAR İl Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı, Kadın Kolları İl Başkanlığı ve Gençlik Kolları İl Başkanlığının da hazır bulunduğu basın açıklaması HÜDA PAR Batman İl Başkanlığında yapıldı.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, yaptığı açıklamada, seçimin Türkiye halklarına hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Seçimler olmaksızın da sürekli halkın yanında olduklarını, sorun ve sıkıntılarını dinlediklerini belirten Şahin, önceliklerinin insan ve adalet olduğunu söyleyerek, "Partimizin kuruluşundan bu yana dava partisi olmamız hasebiyle inancımız ve misyonumuz gereği hep halkımızla iç içe olduk. İlk seçimden itibaren halkımızın yanına gittiğimiz de onlara şu sözü verdik: Seçimden seçime değil, sürekli olarak hem seçim öncesi hem de seçim sonrasında halkımızla iç içe olacağımızı, yanlarında bulunacağımızı ifade ettik. Bu sözümüzde sadık kalmaya çalıştık. Dolayısıyla gerek il merkezinde, gerekse ilçe ve köylerimizde hep halkımızın yanında olduk. Esnafımızı ziyaret ettik, sorunlarını dinledik." dedi.

​huda-par-batman-secim-strati.jpg

"Çok yoğun tempoyla bir çalışma içerisindeyiz"

24 Haziran seçimi için yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını vurgulayan Şahin, "Batman halkımızın maddi ve manevi anlamda daha iyi bir yere gelebilmesi için çaba gösterdik, göstermeye devam ediyoruz. Halkımızdan bize gelen veya bizim tespit ettiğimiz sosyal ve içtimai konularda halkımızın sorunlarını halletmeye çalıştık. Mağdur olan halkımızın yanında olduk. Haksızlıkların karşısında durduk, durmaya da devam edeceğiz. 18 Nisan’da alınan erken seçim kararıyla birlikte bizim zaten yoğunlukta olan çalışmalarımız daha da bir ivme kazanmış oldu. Şimdi il ve ilçe teşkilatlarımız, kadın ve gençlik kollarımız ve bütün üyelerimizle çok yoğun tempoyla bir çalışma içerisine girerek seçim startı verdik." diye konuştu.

"Parlamento’da Türkiye halklarının hakkıyla temsil edilmediğini düşünüyoruz"

24 Haziran seçimlerinin, halkın önüne büyük bir fırsat getirdiğini aktaran Şahin, "Halkımızın bu fırsatı HÜDA PAR adaylarını Meclis’e göndererek çok iyi bir şekilde değerlendireceklerini umuyorum. Zira şu ana kadar Parlamento’da Türkiye halklarının hakkıyla temsil edilmediğini düşünüyoruz. HÜDA PAR adaylarının Meclis’e gitmeleriyle birlikte gerçek adaleti savunacaklarını, Türkiye’de görmek istemediğimiz olumsuzlukların karşısında duracaklarını ve bu olumsuzlukları kaldırmaya çalışacaklarını belirtmek istiyorum. Dolayısıyla halkımızın HÜDA PAR adaylarını iyi değerlendirip mutlaka Meclis’e göndereceklerine inanıyoruz. Halkımız inşallah bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirecektir." ifadelerini kullandı.

"Bölge halkı, Türkiye halkı alternatifsiz değildir"

Partilerine aday adaylık başvurularının da yoğun bir şekilde yapıldığını kaydeden Şahin, "Seçimler için adaylık başvuruları ilimiz nezdinde devam etmektedir. Yoğun bir aday adaylığı talebi bulunmaktadır. Batman’daki adaylarımızla birlikte inşallah önümüzdeki günlerde tekrar basının karşısına çıkacağız. Bilinmeli ki bölge halkı, Türkiye halkı alternatifsiz değildir. Şu ana kadar alışılagelmiş, denenmiş partilere, adaylara mahkûm değildir. Gerçekten halkı hakkıyla temsil edecek adaylar vardır ve en güzel, en seçkin adres de HÜDA PAR’dır." açıklamasında bulundu.

Son olarak seçimin huzur içinde geçmesi temennisinde bulunan Şahin, şunları söyledi: "24 Haziran seçimlerinin sükûnet ve huzur içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Başta partimize, halkımıza, ülkemize ve memleketimize hayırlar getirmesini umuyorum. Şimdiden bütün adaylara başarılar diliyorum." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55