,
  • BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 19 °C

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin: Sağlık çalışanlarına destek olmalıyız

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin: Sağlık çalışanlarına destek olmalıyız
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, yaptığı açıklamada, Hilal Mahallesi'nde önceki gün Covid-19 testi pozitif çıkan hasta ve yakınlarını muayene için giden filyasyon ekibinin sözlü ve fiili saldırıya uğramasına tepki gösterdi.

Büyük fedakarlıklar göstererek Coronavirus ile mücadele eden sağlık çalışanlarının saldırıya uğramasının üzüntü verici olduğunu belirten HÜDA PAR İl Başkanı Şahin, bunun Batman halkına yakışmayan bir durum olduğunu söyledi.

Sağlık çalışanlarına kolaylık sağlanıp destek olunması gerektiğini ifade eden Şahin, halka çağrıda bulundu.

Kentte Covid-19 ile ciddi anlamda mücadele edildiğini dile getiren Şahin, “Türkiye’nin tümünde olduğu gibi ilimizde de maalesef Covid-19 hastalığı gittikçe artış göstermektedir. Batman’da gerek Valilik gerekse de Sağlık İl Müdürlüğü hizmetlerinde bu anlamda iyileşmeler gözükmektedir. Özellikle hastanelerde artık kuyruklar uzamamakta, oluşturulan imkânlardan halkımız iyi yönde faydalanmaktadır. Bu noktada şu anda ciddi bir sıkıntı görülmemektedir.” dedi.

“Sağlık çalışanlarına saldırı bizi üzmektedir”

Sağlık çalışanlarının salgınla mücadele konusunda büyük bir çaba sarf ettiğini vurgulayan Şahin, şöyle devam etti:

“Hastalığın ortaya çıkmasından bugüne kadar risk grubunda olan sağlık çalışanları, filyasyon ekipleri hastalıkla mücadelede bütün çabalarını gösterdiler, göstermeye devam ediyorlar. Maalesef geçtiğimiz günlerde filyasyon ekiplerine bazı saldırıların olduğu, bazı sağlık çalışanlarının darp edildiği haberlerini aldık. Sağlık çalışanlarına saldırı bizi üzmektedir ve bu durum Batman halkına hiç de yakışmamaktadır.”

“Onlara engel olmak, hele hele saldırmak bize yakışmamaktadır”

Sağlık çalışanlarına destek olunması gerektiğine işaret eden Şahin, “HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı olarak halkımıza çağrımız şudur: Sağlık çalışanları bizim sağlığımız için çalışıyorlar. Bu anlamda ailelerini, çocuklarını bile ihmal ediyorlar. Durum buyken bırakın bu ekiplere saldırmayı bizim onlara kolaylık sağlamamız, destek olmamız lazım. Çünkü bu insanlar bizim hayrımız için çalışıyorlar. Ekiplere sıkıntı çıkarmak, onlara engel olmak, hele hele saldırmak maalesef bize yakışmamaktadır.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55