,
  • BIST 8770.09
  • Altın 2238.51
  • Dolar 32.3377
  • Euro 35.0943
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 18 °C

HÜDA PAR Bağlar: "Bir yılda 3 bin esnafımızı ziyaret ederek sorunlarını dinledik"

HÜDA PAR Bağlar: "Bir yılda 3 bin esnafımızı ziyaret ederek sorunlarını dinledik"
HÜDA PAR Bağlar İlçe Başkanı Cengiz Aydın, 32 ilden büyük Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki esnafa başlattıkları ziyaretleri 3 bin esnafı ziyaret ederek tamamladıklarını kaydetti.

​HÜDA PAR Bağlar İlçe Başkanı Cengiz Aydın, geçen yıl nisan ayında başlattıkları esnaf ziyaretleri kapsamında 3 bin esnafı ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarını dinlediklerini belirtti.

32 ilden büyük Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki esnafı bir yıl gibi kısa sürede ziyaret ettiklerini söyleyen HÜDA PAR Bağlar İlçe Başkanı Cengiz Aydın, geçen sene nisan ayında başlattıkları esnaf ziyaretlerini bu sene nisan ayında 3 bin esnafı ziyaret ederek tamamladıklarını ifade etti.

HÜDA PAR Bağlar İlçe Teşkilatı, geçen sene Kutlu Doğum ayında başlattıkları esnaf ziyaretlerini bu yıl Kutlu Doğum ayında 3 bin esnafı ziyaret ederek tamamladı.

merkez Bağlar ilçesine bağlı Sakarya Caddesi esnafını ziyaret eden HÜDA PAR Bağlar İlçe Başkanı Cengiz Aydın ve beraberindeki kalabalık heyet, Hz. Muhammed’in (sav) ‘Kutlu Doğum’ ayı münasebetiyle esnafın yaşadığı sorun ve sıkıntılarını dinledikten sonra esnafa gül ve karanfil hediye etti.

Esnafların sıcak ilgisiyle karşılaştıklarını söyleyen HÜDA PAR heyeti, esnafların yaşadıklarını sorun, sıkıntı ve taleplerini birinci ağızdan dinlediklerini, yaptıkları bu ziyaretleri basın aracılığıyla kamuoyuyla paylaştıklarını ifade etti.

‘Kutlu Doğum’ mevsiminde başlattıkları esnaf ziyaretlerini yine Kutlu Doğum mevsiminde kaldıkları yerden bitirerek devam ettiklerini belirten Aydın, bundan sonraki süreçte de esnaf ziyaretlerine devam edeceklerini ve esnaflarla bir arada olarak sorunlarını dinleyeceklerini sözlerine ekledi.

Bağlar gibi 32 ilden büyük bir ilçede esnaf ziyaretlerini ancak bir yılda bitirebildiklerini söyleyen Aydın, “2017’nin nisan ayında yani ‘Kutlu Doğum’ ayında başlattığımız esnaf ziyaretlerini, 2018’in nisan ayında 3 bin esnaf ziyareti güzel tevafuk oldu. Kutlu Doğum mevsiminde Kutlu Doğum günlerinde başlattığımız esnaf ziyareti, yine Kutlu Doğum mevsiminde kaldığımız yerden bitirerek devam ettik. Bundan sonraki süreçte de esnaf ziyaretlerimize devam ederek esnaflarımızla bir arada olacağız. Bağlar gibi 32 ilden büyük bir ilçede ancak bir yılda bitirebildik. Köşe köşe, sokak sokak, cadde cadde ve dükkân dükkân esnaflarımızı ziyaret ederek, sıkıntılarını, dertlerini, kederlerini dinledik. Yaptığımız bu ziyaretleri basın aracılığıyla kamuoyu ile paylaştık. Çözebildiklerimizi de kendi elimizle çözdük. HÜDA PAR olarak bir daha rüştümüzü kanıtlamış olduk.” ifadelerine yer verdi.

“HÜDA PAR gerçekten halk ile beraber iç içe olmaya devam edecek”

HÜDA PAR’ın yapacağı çalışmaların ve hizmetlerin artarak devam edeceğini sözlerine ekleyen Aydın, “HÜDA PAR gerçekten halk ile beraber iç içe olmaya devam edecek. Yıllar, mevsimler ve seçimler de geçse -belki birçok şey gelip geçecek ama- inşallah HÜDA PAR’ın çalışmaları devam edecek. Hak yolunda, millet yolunda hizmetleri, gayeleri devam edecek. Bugün de bu Hitamuhu Misk’i, Bağlar’ın güzide çarşı merkezi Sakarya Caddesinde tamamladık. Bu vesile ile Pazar günü Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Newroz Parkı Miting Alanında yapılacak olan mewlid etkinliğine tüm Bağlar ilçe halkımızı davet ediyoruz.” şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55