,
  • BIST 9079.97
  • Altın 2318.68
  • Dolar 32.3487
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 15 °C

HÜDA PAR Artuklu İlçe Başkanlığında görev değişimi

HÜDA PAR Artuklu İlçe Başkanlığında görev değişimi
HÜDA PAR Artuklu İlçe Teşkilatı’nın 2’nci Olağan Kongresinde ilçe başkanlığı görevine İsmail Sezgin seçildi.

HÜDA PAR Artuklu İlçe Teşkilatı’nın 2’nci Olağan Kongresi yapıldı. Yapılan seçimde ilçe başkanlığı görevine İsmail Sezgin seçildi.

HÜDA PAR Artuklu İlçe Teşkilatı 2’nci Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Mardin İl Binası’nda düzenlenen kongreye HÜDA PAR GİK Üyesi Mahmut Kılınç, İl Başkanı Şehmus Akman, Artuklu İlçe Başkanı İsmail Çevik, yönetim kurulu üyeleri, partililer ve delegeler katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan kongrede yoklama yapıldıktan sonra Divan Başkanlığı seçimi yapıldı. Divan’ın oluşmasının ardından faaliyet raporu okundu. Mali raporunun okunmasının ardından gidilen seçimde yeni İl Başkanı İsmail Sezgin oldu.

“Hiçbir kardeşimiz görev değişiminde bulunurken eskimez”

Seçimin ardından bir konuşma yapan HÜDA PAR GİK Üyesi Mahmut Kılınç, görev değişiminde bulunan hiçbir üyenin eskimediğini kaydederek, şunları söyledi: “Artuklu İlçesi 2’inci Olağan Kongremiz başta Mardin’imize ve İslam âlemine hayırlı olsun. Yeni seçilen kardeşlerimizi de partim adına tebrik ediyorum. Hiçbir kardeşimiz görev değişiminde bulunurken eskimez, bilakis yeni görevler tebdil edilir ve yeni görevlerle devam edilir. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu kardeşlerimiz, partimizin kuruluşundan şimdiye kadar bu bayrağı en iyi şekilde taşıyıp günümüze kadar getirdiler. Bu yolda gereken hizmetleri, imkânları ve güçleri nispetinde yaptılar. Bundan sonra da inşallah yeni görevlerle bu vazifeye devam edeceklerdir. Gün geçtikçe HÜDA PAR’ın programına daha çok ihtiyaç duyulmaktadır. İnşallah hep beraber bu programı halka yaymak için var gücümüzle çalışacağız.”

“Gayret ve azimlerinden dolayı teşekkür ediyorum”

HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Şehmus Akman ise “İlçe kongremizin ilimize, ilçemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini Rabbimizden niyaz ediyoruz. İslam'ı referans alan partimiz, bizim için amaç değil hakka ve halka hizmet etmekte sadece bir araçtır. Parti olarak bizler; siyasete İslami bir renk katma ve adaleti yeniden tesis etme düsturuyla yola çıktık." dedi.

Artuklu eski İlçe Başkanı İsmail Çevik ise “Bizler, bir misyon ve o misyona layık bir vizyon çizerek inşallah en iyi hedefe gelme yolunda gayret göstereceğiz. Bizler; iyi ve güzel fikirlere her zaman açığız. Rabbim ayaklarımızı sağlam ve sabit kılsın. Yeni seçilen ilçe başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum.” dedi.

“Eğer bizler Allah'ın davasına yardımcı olursak Allah da bizlere yardımcı olacaktır”

HÜDA PAR Artuklu İlçe Başkanlığına seçilen İsmail Sezgin, yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi: “Eski İlçe Başkanımız Sayın İsmail Çevik'e yaptığı fedakârlıklardan ötürü teşekkür ediyorum. Bizim partimiz bir davanın partisidir. Bu dava peygamberlerin izinden gidenlerin davasıdır. Yeni yönetim kurulu üyelerimize şunları söylemek istiyorum; bu görev bize çok ağır bir yük yükledi. Üye kardeşlerimi, ihlas ve fedakârlıkla ellerinden gelenin en iyisini yapmaya davet ediyorum. Eğer bizler ihlas ile amel edersek, Allah bize yardım gönderecektir. Eğer bizler Allah'ın davasına yardımcı olursak Allah da bizlere yardımcı olacaktır. Bundan daha büyük bir şeref ve izzet yoktur. Bugüne kadar emeği geçen tüm kardeşlerime de teşekkür ediyorum.” (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55