,
  • BIST 9693.46
  • Altın 2508.912
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.7586
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 18 °C

HÜDA PAR Antalya 1'inci Olağan Kongresi yapıldı

HÜDA PAR Antalya 1'inci Olağan Kongresi yapıldı
​HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin’in katılımıyla gerçekleştirilen Antalya 1'inci Olağan Kongresi'nde mevcut İl Başkanı, Abdurrahman Türk, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

HÜDA PAR, Antalya 1’inci olağan kongresini Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin’in  katılımıyla gerçekleştirdi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan kongre, HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Abdurrahman Türk’ün yaptığı açılış konuşmasıyla devam etti.

Kongrenin hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Türk, “HÜDA PAR’ın bu toplumun geleceğinin imar ve inşasında temel aktör olduğu zaman ilerledikçe daha iyi görülecektir. İnsanlığın içine düşürüldüğü manevi buhrandan, maddi yoksulluklardan, ezilmişlik ve dışlanmışlıklardan, kurtuluşu, ancak değerlerine sahip çıkması özüne ve fıtratına dönmesi ile mümkün olduğuna inan kadrolar olarak, bu hakikatin her geçen gün daha çok kişi tarafından anlaşılacağını, ve milletimizin bir gün bu değerleri ihya ederek insanlığa yeniden önderlik edeceğini ümit ediyoruz.”dedi.

Yaptıkları çalışmalar ve ziyaretlerle ilgili de bilgi veren Türk, “Halkımızı ve Antalya’mızı gerçek manada temsil etmek için Antalya’nın tüm ilçe ve beldelerinde hatta köylerinde bile teşkilatlanmak bizim hedeflerimiz arasında. Bu konuda azimle çalışacağımızı burada belirtmek isteriz. ” ifadelerini kullandı.

Yapılan açılış konuşmasının ardından yoklama yapıldı. Kongrede yoklama yapıldıktan sonra Divan Başkanlığı seçimi yapıldı. Divanın oluşmasının ardından mali ve faaliyet raporları okundu.

“HÜDA PAR’ın sahada olması lazım”

Yapılan divan seçiminin ardından konuşmalarını yapmak üzere kürsüye gelen HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin, HÜDA PAR’ın her yönüyle saha da olması gerekliliğine dikkat çekerek, “HÜDA PAR sadaha olması lazım. HÜDA PAR mecliste olması lazım. HÜDA PAR etkin olması lazım. HÜDA PAR Kürt Meselesinde de etkin olması lazım. İnsayatif alması lazım. HÜDA PAR toplum içinde, toplumda ki bozuklukları, yozlaşmaları ıslah edecek değerleri topluma taşıyacak şekilde de etkin olması lazım.” dedi.

Toplumda ki suçluluk oranları, toplumun içinde bulunduğu psikolojik durum ve toplumda ki  boşanma oranlarına dikkatlerini çeken Şahin, bu problemlerin çözülmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Problemlerin  çözümünün sağlam bir eğitim sistemiyle mümkün olacağını vurgulayan Şahin, 28 Şubat mağdurları hakkında hükümetin çözüm üretmesi gerektiğini vurguladı.

Şahin’in konuşmasının ardından tek listeyle gidilen kongrede mevcut İl Başkanı, Abdurrahman Türk, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55