,
  • BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 20 °C

HÜDA PAR Adıyaman milletvekilleri adayları: “Kimseye şahsi menfaat vaat etmiyoruz”

HÜDA PAR Adıyaman milletvekilleri adayları: “Kimseye şahsi menfaat vaat etmiyoruz”
Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde seçim çalışmasında halkla bir araya gelen HÜDA PAR Adıyaman milletvekilleri adayları, hiç kimseye şahsi menfaat vaat etmediklerini kaydettiler.

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde seçim çalışması yürüten HÜDA PAR milletvekilleri adayları, hiç kimseye şahsi menfaat vaat etmediklerini söylediler.

HÜDA PAR Adıyaman milletvekilleri adayları ile parti üye ve gönülleri, Çelikhan ilçesinde halkla bir araya geldiler.

Halk tarafından yoğun bir ilgi ile karşılanan HÜDA PAR milletvekili adayları, gördükleri ilgi karşısında memnuniyetlerini dile getirerek ilçe halkına teşekkür etti.

İlçe esnafı ve vatandaşları ziyaret eden HÜDA PAR heyeti, bir süre sohbet edip, 24 Haziran seçimlerinde destek istediler.

“Adil bir düzen için çalışacağız”

HÜDA PAR Adıyaman milletvekili adayı Mustafa Yetiş, ilçe ziyareti sonrasında yaptığı açıklamada, adaletin hiçbir şeye feda edilemeyeceğini söyledi.

Adil bir düzen için çalışacaklarının altını çizen Yetiş “Bizler HÜDA PAR olarak diyoruz ki; bizim hiç kimseye şahsi bir menfaat vaadimiz söz konusu değildir. Biz, halkımıza hak, adalet ve hizmeti vaat ediyoruz. Bunun dışında da bir vaadimiz olamaz. İnsanoğlunun doğru yönetilebilmesi, özüne dönebilmesi için insani ve İslami bir yaklaşımın olması gerektiği kanaatindeyiz. Biz de HÜDA PAR olarak bu ilkeyi benimsemiş ve bunun toplumda hayat bulması için gayret gösteriyoruz.” dedi.

“Alternatif ürünler sunulmalı”

Seçim çalışmaları için gittikleri ilçenin ekonomik durumunu da değerlendiren Yetiş, sözlerine şöyle devam etti:

“Genelde Adıyaman ilimiz özelde ise Çelikhan ilçemizin temel geçim kaynağı tütündür. Evet, tütünün sağlığa zararlı olduğu bilinen bir gerçektir. Ancak şu var ki yöre insanı yıllardan beridir tütün ile geçimini sağlamış ve halen de geçimini tütün ile yapmaya devam ediyor. Herhangi bir alt yapı çalışması yapılmadan tütüne getirilen kısıtlama on binlerce ailenin mağdur olması demektir. Her bir aileyi de beş kişi sayarsak bu rakam çok ciddi sayılara ulaşacaktır. Bundan dolayı geçim kaynağı tütün olan bu aziz hemşerilerimiz için acil bir çözüm bulunması gerekir. Tütün yerine alternatif ürünler devlet desteği ile verilmelidir. Bunun yanında hibe ve faizsiz bir kredi imkânı çiftçi kardeşlerimize sağlanmalıdır. Aksi takdirde işsiz kalacak olan on binlerce kardeşimizin ekonomik sıkıntısı travmalara neden olabilir. Hiçbir kardeşimizin yanlış politikalardan dolayı maddi ve manevi sıkıntı çekmesini arzulamayız. Devlet vatandaşın can, mal, namus, akıl ve nesil emniyetini sağlamak ve güvence altına almak zorunda olduğu gibi vatandaşının ekonomik olarak da refahını sağlamaya yönelik çabanın içerisinde olmak zorundadır.”

“Gayemiz; bu aziz halkımıza hizmet edebilmektir”

Seçim çalışmalarının kendileri açısında çok güzel gittiğini dile getiren Yetiş, “Halkımızda gördüğümüz teveccühü ve desteği gördükçe HÜDA PAR’ın siyaset anlayışının karşılık bulduğunu düşünüyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor. Çünkü gayemiz; bu aziz halkımıza hizmet edebilmektir. HÜDA PAR olarak halkımızın huzur ve refahı için gece gündüz demeden çalışacağız. Rabbim bizleri hizmetleri kendi rızası dâhilinde yapanlardan eylesin. Halkımıza da HÜDA PAR’ın ilkeleri ile idare edilmeyi nasip etsin” dedi.

Milletvekili adayları, ziyaretlerinde ilçe esnafı ve vatandaşların kendilerini sıcak bir şekilde karşıladıklarından dolayı ilçe halkına teşekkür ederek ilçeden ayrıldılar. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55