,
  • BIST 8718.11
  • Altın 2240.877
  • Dolar 32.3243
  • Euro 35.1697
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C
  • Antalya 15 °C

HÜDA PAR 81 ilin tamamında seçime gireceğini açıkladı

HÜDA PAR 81 ilin tamamında seçime gireceğini açıkladı
HÜDA PAR Seçim İşleri Başkanı Cemal Çoban, HÜDA PAR olarak 81 ilin tamamında seçime gireceklerini açıklayan Çoban, seçim çalışmalarını azim ve kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti.

HÜDA PAR Seçim İşleri Başkanı Cemal Çoban, yaptığı basın açıklamasında, 81 ilin tamamında seçime gireceklerini söyledi.

HÜDA PAR Seçim İşleri Başkanı Cemal Çoban, partisinin Batman İl Başkanlığı binasında seçimle ilgili basın açıklaması düzenledi. HÜDA PAR olarak 81 ilin tamamında seçime gireceklerini açıklayan Çoban, seçim çalışmalarını azim ve kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti.

Açıklamasında Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) seçime katılma haklarını bugün teslim ettiğini belirten Çoban, “Bilindiği üzere 18 Nisan’da erken seçim kararı alınmış, akabinde Yüksek Seçim Kurulu, seçime katılma yeterliğine sahip partileri açıklamıştı. Açıklanan listede partimizin ismi sürpriz bir şekilde yer almıyordu. Sayın Genel Başkanımız 23 Nisan’da Yüksek Seçim Kurulu Başkanı ile görüşmüş ve kararın düzeltilmesi gerektiğini ifade etmiştir. Esasen bizim seçime katılma noktasında hiçbir eksiğimiz yoktu. Bu görüşmede bazı ilçe kongre evraklarımızın, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına zamanında gönderilmemiş olması nedeniyle böyle bir karar alındığı Sayın Genel Başkanımıza Yüksek Seçim Kurulu Başkanı tarafından ifade edilmişti.” diye konuştu.

“81 ilin tamamında tam liste ile seçime gireceğiz”

Konuşmasının devamında, “Bu süreçte devletin hantal işleyişi nedeniyle haksız bir muamele ile karşı karşıya kaldık” diyen Çoban, “Eksik olduğu tespit edilen evrakların Yüksek Seçim Kurulunca bizzat ilgili yerlerden temin edilmesi ile seçime katılma hakkımız bugün itibariyle tespit edilmiştir. Bildiğiniz üzere partimiz, seçim startını üç gün önce vermişti. Zira seçime katılma yeterliği konusunda bir şüphemiz yoktu. Önümüzdeki süreçte milletvekili aday listelerinin oluşturulması var. Bu sebeple milletvekili aday adaylığı için müracaatları 10 Mayıs tarihine kadar alacağız ve inşallah 81 ilin tamamında tam liste ile seçime gireceğiz.” ifadelerini kullandı.

“Kampanyamızı büyük bir azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz”

Seçim çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini vurgulayan Çoban, son olarak şunları söyledi: “İl ve ilçe teşkilatlarımızla, kadın ve gençlik kollarımızla sahaya inerek, seçim kampanyamızı büyük bir azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz. Şimdiden 24 Haziran seçimlerinin partimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.” (İLKHA) 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55