,
  • BIST 9549.84
  • Altın 2489.904
  • Dolar 32.5042
  • Euro 34.8156
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 22 °C

HÜDA PAR 8 parti ile bayramlaştı

HÜDA PAR 8 parti ile bayramlaştı
​HÜDA PAR, Kurban Bayramı münasebetiyle gerçekleşen bayramlaşma ziyaretleri kapsamında 8 siyasi parti ile bayramlaştı.

Karşılıklı olarak eş zamanlı yapılan bayramlaşma programı kapsamında AK Parti, Saadet Partisi, Yeniden Refah Partisi, Gelecek Partisi, İYİ Parti, DEVA Partisi, Anavatan Partisi ve Milli Yol Partisi ile bayramlaşıldı.

HÜDA PAR'ın kabul heyetinde, Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin İmir, Teşkilat Başkan Yardımcısı Yasin Dursun, Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Yunus Yılmaz, siyasi partileri genel merkezlerinde ziyaret edecek olan heyette ise Genel Sekreter Şehzade Demir, Gençlik Kolları Başkanı Hamdullah Er, İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Hasan Bozdaş yer aldı.

Karşılıklı olarak gün boyu süren bayramlaşmalarda, ekonomik kriz, hayat pahalılığı, enflasyon gibi gündeme dair genel meselelerin yanı sıra eğitim, gençliğin manevi sorunları, aile kurumunun korunması, yeni neslin zamanının afetlerinden korunması, yaygınlaşan sapık anlayışa karşı alınması gereken önlemler gibi konular konuşuldu. Karşılıklı iyi dilek temennileriyle sona eren bayramlaşma programlarında, Afganistan'ın durumu da günden edildi.

"Afganistan'da yaşanan gelişmelere kayıtsız kalınmamalı"

Afganistan'da yaşanan siyasi değişim ve yakın zamanda meydana gelen depremin hepimizi ilgilendiren bir yönü olduğunu belirten HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin İmir, "Afganistan'da yaşananları yakından takip ediyoruz. Onları Müslüman kardeşlerimiz olarak, İslam ümmetinin bir parçası olarak görüyoruz. Orada edindiğimiz izlenimlere göre yalnız bırakıldıklarını, halkın açlıkla terbiye edilmeye çalışıldığını, yaptıkları tercihten dolayı tamamen açlığa mahkûm edilmek istendiğini görüyoruz. Zaten yoksul olan halkı yaşanan değişim sonrasında biraz daha cezalandırmak üzerine bir politika yürütüyorlar. Yaşanan olumsuzluklarda emperyalistlerin ciddi etkisi var. Müslüman ülkelere de baskı uygulayarak Afganistan ile ilişki geliştirmelerini, devlet olarak tanımalarına engel oluyorlar. Müslümanların huzura kavuşmasını istemeyenler var. Onlar da biliyor ki Müslümanlar huzura kavuştuğunda, adalet hâkim olduğunda, kendilerine yetecek duruma geldiklerinde rahatlıkla sömürülemeyecek. Yeraltı kaynaklarını sömürüyorlar. Afganistan'da yaşanan ambargo sebebiyle Çin oraya yönelmiş durumda. Amerika çekildi ama bu kez Çin ekonomik gücüyle Afganistan'ı sömürmeye, yeraltı kaynaklarını almaya çalışacak. O nedenle bu husus hepimizi ilgilendiriyor. Onların sorunlarına karşı kayıtsız kalamayız. Bir şekilde sahip çıkmamız, sahip olduğumuz tecrübeleri onlara aktarmamız adına bize ihtiyaçları var." dedi. (İLKHA)

siyasi-parti-bayramlasmalari-004.jpg

siyasi-parti-bayramlasmalari-005.jpg

siyasi-parti-bayramlasmalari-006.jpg

siyasi-parti-bayramlasmalari-007.jpg

siyasi-parti-bayramlasmalari-008.jpg

siyasi-parti-bayramlasmalari-009.jpg

siyasi-parti-bayramlasmalari-010.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55