,
  • BIST 9524.59
  • Altın 2489.764
  • Dolar 32.5509
  • Euro 34.7218
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 17 °C

Hamidi: Gençlerimiz Emin Ellerde

Hamidi: Gençlerimiz Emin Ellerde
Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Gençlik Merkezine sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, gençliğin emin ellerde olduğunu söyledi.

Ak Parti Batman Milletvekili Hamidi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yasin Aktay, Batman Üniversitesi Rektörü Aydın Durmuş ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren ile birlikte Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Gençlik Merkezine ziyaret gerçekleştirdi.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE BİSİKLET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aktay, Batman Milletvekili Ataullah Hamidi ve beraberlerindeki heyet, Gençlik Merkezinin kütüphanesinde ders çalışıp YGS sınavında 430 puan üzeri alan Ahmet Durmaz, Fatih Yılmaz ve Hüseyin Aksoy ile TEOG sınavında 120 sorudan 114 ve 115 doğru cevap veren Yunus Emre Yeşilkaya ve Eda Nur Biçim’e birer bisiklet hediye etti. Gençlik Merkezindeki çocuklarla bisiklet sürüp, badminton oynayan AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi; “Batman gençliğine yapacağımız yeni projelerle destek olmaya devam edeceğiz. İl Müdürlüğümüzün yapacağı tüm projeleri destekleyeceğiz. Çünkü gençler bizim geleceğimizdir. Onlara ne kadar hizmet etsek azdır. Sadece YGS ve TEOG sınavında değil, tüm sportif, kültürel, sanatsal ve diğer alanlardaki başarıların takipçisi olup çocuklarımızı ödüllendireceğiz.” diye konuştu. 

SURİYE’Lİ ÇOCUKLARLA TÜRKÇE, KÜRTÇE VE ARAPÇA SOHBET

Gençlik Merkezindeki gençlerle zaman geçirip, oyunlarına eşlik eden AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yasin Aktay daha sonra Suriyeli ve Batmanlı gençlerle şark köşesinde Türkçe, Kürtçe ve Arapça sohbet ettiler. Gençlerin yakın ilgi gösterdiği AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi; “Gençlik merkezimizde bulunan gençlerimizle Türkçe, Kürtçe ve Arapça konuşuyoruz. Türkiye’de AK Parti öncesinde hiç kimse ana dilinde konuşamıyordu. Allah’a şükürler olsun ki, bugün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük gayretleriyle ülkemizde 72 millet kendi anadilini rahatça konuşuyor. 16 Nisan aslında gençler ve çocuklar için vereceğimiz bir karar sürecidir. Sandığa kendimiz için değil, bu kez çocuklarımız ve torunlarımız için gideceğiz. Onun için sandığa gençlik herkesten daha çok özverili ve duyarlı olmalıdır.”diye konuştu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken gençler adına teşekkür etti.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55