,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 16 °C

Halk: Siyonist Herzog’u Türkiye’ye istemiyoruz

Halk: Siyonist Herzog’u Türkiye’ye istemiyoruz
Ankara’da halk, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'a çağrıda bulunarak işgalci siyonist rejimi yöneticilerinden Yitzak Herzog'un, Türkiye'de kabul edilecek olmasına karşı olduklarını belirtti.

İşgalci terör rejiminin yöneticisi Yitzak Herzog'un 9-10 Mart tarihleri arasında Türkiye'de kabul edilecek olmasına tepkiler artarak devam ediyor.

1882-1903 yılları içinde Filistin Devletine ilk sistemli Yahudi göçlerle birlikte Filistin’de Yahudi nüfusunda ciddi artışlar meydana geldi.

1914’ten bu yana Filistin Devletini işgal eden işgalci terör rejiminin yöneticisi Yitzak Herzog’un Türkiye’ye gelecek olmasına Müslümanlar tepki gösteriyor.

Yıllarca işgal edilmiş Filistin topraklarında çalıştığını ve Yahudileri çok yakından tanıdığını dile getiren vatandaşlardan Cumali Karaağaç, "Ben israilde, Tel Aviv ve Hayfa'da 7 sene kaldım. Mescid-i Aksa'da namaz kıldım fakat bu zulme dayanamıyoruz. İsrailin yaptığı düşmanlığa dayanamıyoruz." ifadelerini kullandı.

Siyonist işgal rejimin yöneticisinin Türkiye’ye geleceğini kabullenemediklerini söyleyen vatandaşlardan Sadık Gökgöz, "Herzog'un buraya davet edilmesi Türkiye halkının kalbine hançer gibi saplandı. Bütün Müslümanları üzdüğü gibi beni de üzmüştür. Kesinlikle bebek katili israilin Türkiye'ye davet edilmesini istemiyoruz. Bir an önce devlet büyüklerinden bu yanlıştan vazgeçilmelerini diliyoruz." dedi.

ankara-halki-herzog-ziyaretine-tepki.jpg"Sayın Cumhurbaşkanından bu daveti iptal etmesini istiyoruz"

Eli kanlı Siyonistlerin 70 yıla aşkındır Filistin’de katliamlar yaptığını hatırlatan Mavi Marmara Gazisi Mehmet Tunç, şunları söyledi:

"2010 yılında hunharca Mavi Marmara gemisine saldıran israilin eli kanlı, 70 yıldan beri bu katliamını sürdürmektedir. Biz, daha önce Meclis'te konuşma yapan ve bunun acısını halen çektiğimiz Şimon Peres’ten sonra bugün de Herzog'un buraya davet edilmesine Mavi Marmara gazisi olarak çok üzülüyoruz. Yüreğimize hançer gibi sokulmuştur. Çünkü onlar eli kanlı ve katil terör şebekeleridir. Dünyanın her tarafında bu insanlar şebeke şekilde Müslümanların canlarına, namuslarına ve mallarına saldırmalarını görüyoruz. O yüzden bu insanların Türkiye'ye gelmesi bir fayda sağlamaz. Olsa olsa zararları olur. Bu yüzden biz yetkililerden ve Sayın Cumhurbaşkanından bu daveti iptal etmesini istiyoruz."

Vatandaşlardan Celaleddin Yurtoğlu, "Herzog'u burada istemiyoruz. Zaten israil devlet değildir. En büyük terör örgütüdür." diyerek tepkisini gösterdi.

"Herzog'un Türkiye'ye gelmesi bizim için talihsizlik"

Siyonistlerin Türkiye’ye davet edilmesi bir yana, büyükelçiliklerinin dahi kaldırılması gerektiğini vurgulayan Savaş Çiçek, "Herzog'un Türkiye'ye gelmesi bizim için talihsizlik, bu ikinci oluyor. İslam ülkeleri içerisinde herhalde israil cumhurbaşkanı olup da iki defa geldiği başka bir İslam ülkesi var mı bilmiyorum. Gerçekten Müslüman olduğunu iddia eden bir iktidarımız var iktidarda. İran, İslam Cumhuriyeti olduğu zaman ilk önce israil büyükelçiliğini kapatıp orayı Filistin Büyükelçiliği yapmışlardı. Burada 20 yıldır bu iktidar hükumette, şu ana kadar Filistin'e dair ciddi bir katkısını görmedik. İktidarın sona ereceği şu zamanlarda israil cumhurbaşkanını davet etmesi ciddi bir talihsizlik. Çok üzülüyorum." dedi.

Herzog'un dünyada görülecek en büyük terör örgütünün elebaşı olduğunu belirten Hasan Muhsin Telek, "Böyle bir insanın Türkiye halkı gibi şerefli bir halkın yaşadığı topraklara adım atması dahi bizim namus ve onurumuza hakarettir. Bu hakareti kesinlikle Türkiye halkı olarak asla hazmedemiyorum ve kabul edemiyorum. Diğer halk ve milletler için de aynı şeyi söylerken benzer bir durumu bizim milletimiz açısından değerlendirilmesi korkunç bir derecede üzmüştür. Böyle bir şeyin gerçekleşmesine kesinlikle karşıyız. Halk olarak da karşı olduğumuz aşikardır." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55