,
  • BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 15 °C

Hak-İş, Emek Temalı 2. Fotoğraf Yarışması ödülleri sahiplerini buldu

Hak-İş, Emek Temalı 2. Fotoğraf Yarışması ödülleri sahiplerini buldu
Hak-İş ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleştirdiği Hak-İş Emek Temalı 2. Fotoğraf yarışması ödülleri, sahiplerini buldu. Yarışmada İLKHA Ağrı Temsilcisi Ömer Adıgüzel'de sergileme ödülüne layık görüldü.

 

Ödül Töreni Hak-İş Genel Başkan Mahmut Arslan, konfederasyon yöneticileri Kültür ve Turizm Bakanlığı temsilcileri, Hak-İş’e bağlı sendikaların genel başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, fotoğraf sanatçıları ve basın mensupları katıldı. Yarışmaya katılan bin 500 fotoğraftan ilk 4’e giren fotoğraf sahiplerine ödülleri verildi. İLKHA Ağrı Temsilcisi Ömer Adıgüzel'de düzenlenen fotoğraf yarışmasında "Ailenin Alınteri" isimli fotoğrafı ile sergileme ödülüne layık görüldü.

Hak-İş, Emek Temalı 2. Fotoğraf Yarışması ödülleri sahiplerini buldu

 

Genel Merkez binasında düzenlenen ödül töreni açılış konuşmasını Genel Başkan Arslan, kültür ve sanatın bir milletin varlığını devam ettirecek en önemli alanlar olduğunu belirterek, "Hak-İş olarak bu alandaki çalışmaları önemsiyor ve destekliyoruz." dedi.

Hak-İş Kültür Sanat Komitesi'nin önemli işlere imza attığını söyleyen Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Komitemizin, samimiyetle ve hiçbir beklentiye girmeden Hak-İş'in kültür ve sanat yüzünü ortaya çıkartma gayretleri bizim kısa sürede güzel sonuçları görmemizi sağladı. Bunlarla yetinmeyeceğiz, inşallah yenilerini yapacağız."

Hak-İş'in öncülük ettiği kültür ve sanat alanına sendikaların da daha çok önem vermelerini isteyen Arslan, "Sendikal mücadele bir bütün olarak ele alınmalı. Bunu sadece toplu sözleşme yaparak, üye yaparak değil, ülkemizin, bölgemizin bütün sorunları bizi ilgilendiriyor. Bunun için sorumluluklarımızın farkında olarak, bu sorunlara karşı çözümlerimiz var." ifadelerini kullandı.

Arslan, kültür ve sanat alanında neler yapabiliriz konusunda 10 yıl önceden başlatılan mücadelenin artık görkemli ödül törenlerine dönüştüğünü hatırlatarak, "İlk olarak Kısa Film Yarışması ile başladığımız faaliyetlerimizi uluslararası alana taşıyarak bu sene yarışmamızın 10'uncusunu düzenliyoruz. İnşallah fotoğraf yarışmamızla farklı çalışmalarımızla kültür sanat alanında daha güçlenerek yolumuza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Yarışmada "Emek" fotoğrafıyla birincilik ödülünü Sare Kural, "Ekim" fotoğrafıyla ikincilik ödülünü Serdar Şeker, "Alın Teri" fotoğrafıyla üçüncülük ödülünü Zülfü Gül, "Sabun İşçisi" fotoğrafıyla özel ödülü ise İsa Cıda aldı.

Dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından, yarışmada sergilenmeye değer bulunan fotoğraflardan oluşan HAK-İŞ Emek Fotoğrafları sergisi Genel Başkan Mahmut Arslan başkanlığında HAK-İŞ teşkilatının katılımı ile açıldı. (İLKHA)

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55