,
  • BIST 8718.11
  • Altın 2242.741
  • Dolar 32.3254
  • Euro 35.1547
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C
  • Antalya 14 °C

Gündüz: Fulbright antlaşması iptal edilmeli!

Gündüz: Fulbright antlaşması iptal edilmeli!
Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah Gündüz, "Fulbright antlaşması ile eğitim sistemimiz Amerikalı Masonlara peşkeş çekildi! Fulbright antlaşması iptal edilmeli!" dedi.

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah Gündüz yaptığı açıklamada eğitim sistemimizdeki sorunların Fulbright antlaşmasından kaynaklandığını ifade ederek 'Eğitimimiz Amerikan sömürgesi durumundadır! Özgür bağımsız ve milli olmayan bir eğitim sistemimiz var! Bu derhal düzeltilemeli!' Şeklinde çarpıcı ve sert ifadelerde bulundu.

Fulbright Antlaşması ile Eğitim sistemimizin Amerikalı Mason ve Misyonerlere peşkeş çekildiğini belirten Gündüz, "Fulbright Antlaşması ile Eğitim sistemimiz Amerikalı Mason ve Misyonerlere peşkeş çekilmiştir! Fulbright Antlaşması Kemalizmin ülkemize verdiği en büyük zarardır! Antlaşmayı imzalayan Cumhurbaşkanı İsmet İnönü ve bunu mecliste kanunlaştıran vekillerin tamamı gözümüzde vatan hainidir hesap sorulmalıdır! 15 Temmuzda ABD işgalini canı kanı pahasına kabul etmeyen milletimiz Fulbright Antlaşmasının derhal iptal edilmesini istiyor! " dedi.

Eğitim konusundaki tüm sorunların sebebi Fulbright komitesi olduğuna işaret eden Gündüz sözlerine şöyle devam etti: "Eğitmeyen ve öğretmeyen bu çarpık yanlış eksik sistem Fulbright komitesinin ürünüdür! Öğretmen atamasından, öğretmen yetiştirmeye, müfredattan, fiziksel okul düzenine kadar herşey Fulbright komitesinin kontrolündedir! Eğitim sistemimiz asla millî değildir! Milli eğitim ifadesi psikolojik bir aldatmadır! Eğitimimiz Amerikan sömürgesi durumundadır! Özgür bağımsız ve milli olmayan bir eğitim sistemimiz var! Bu derhal düzeltilmeli!"

Açıklamasının devamında Gündüz, "canlı yayında kendisine sorulan Fulbright sorusuna Fulbright ismine güzelleme yaparak! Soruyu geçiştirerek cevap veren Sayın Ziya Selçuk beye kamuoyu adına soruyorum! 
Siz Fulbright ismine güzelleme yaparak, cinsiyet eşitliği eğitimini hızlandırırark kamuoyunda endişelere ve kafalarda soru işaretlerine sebep oldunuz!
1.Sayın Ziya Selçuk siz mason muzun? 
2.Bakan olmanızda Masonların etkisi olmuş mudur? Masonlarla iletişiminiz ne düzeydedir? 

Bilgi edinme kanununun verdiği hakkı kullanarak kamuoyuna adına cevap bekliyor olacağız!" dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55