,
  • BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 13 °C
  • Antalya 14 °C

Gündüz: Ankara'daki Masonik düzen ve şehir planı yıkıldı!

Gündüz: Ankara'daki Masonik düzen ve şehir planı yıkıldı!
Yeni Devlet binaları ile ilgili konuşan Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah Gündüz, "Devlet yeniden şekilleniyor, Ankara'daki Masonik düzen ve şehir planı yıkıldı! Meclis binası da Masonik mimari ve sembollerle dolu." dedi.

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah Gündüz yaptığı açıklamada Yeni Devlet binaları ile ilgili konuştu 'Devlet yeniden şekilleniyor, Ankara'daki Masonik düzen ve şehir planı yıkıldı! Meclis binası da Masonik mimari ve sembollerle dolu. Yeni ve milli meclis binası şarttır.' dedi.

Devlet binalarının devletin kudretini, ciddiyetini ve saygınlığını gösterdiğine dikkat çeken Gündüz, "Devlet binaları devletin kudretini ciddiyetini saygınlığı göstermelidir. Yapılan yeni kamu hizmet binalarına mevcut muhalefet gibi karşı çıkıp israftır lükstür demiyoruz! Devletimizin ve milletimizin çok uzun yıllar kullanacağı bu binalar devletimize hayırlı olsun. Binalarla beraber devlet için gerekli olan şey ruhtur şuurdur heyecandır insana sevgi ve saygıdır." şeklinde konuştu. 

Cumhuriyetin Masonlar tarafından kurulup şekillendiğine işaret eden Gündüz, "Mevcut devlet zihniyeti kuralları ilkeleri yanında fiziki olarak da Ankara'da devlet kurumları masonik etki ve şekillerle yapıldı! Mevcut meclis Baştan sona masonik mimari ve sembollerle doludur ve artık fiziki olarak da yeterli değildir! Yerli milli yeni bir meclis binası şarttır derhal yeni meclis yapılmalıdır! Kullanılan üçüncü meclis binası Mason olan Meclis başkanı Abdülhalik Renda ve Mason mimar Clemens Holzmeister tarafından yapılmıştır! Ankara'da meclis ve civarındaki devlet binalarına kuşbakışı baktığımız zaman bunun masonik üçgen içinde geometrik bir düzen ile yapıldığı çok açıktır ve mimarileri masoniktir." ifadelerini kullandı.
Gündüz son olarak şöyle dedi: "Yapılan yeni devlet binaları bu masonik çemberin çok dışındalar ve İslam-Türk medeniyeti mimarileri ile yapılmışlardır. Yani Devlet yeniden şekilleniyor ve masonik etki kırıldı. Bağımsız, özgür ve halktan gücünü alan yeni devletimizin temelleri atılıyor. Yeni binaları ve Yeni Ankara'yı bu şekilde okumak lazım."

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55