,
  • BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 29 °C
  • Antalya 26 °C

Gül: Türkiye artık senaryoları bozan bir ülke olmuştur

Gül: Türkiye artık senaryoları bozan bir ülke olmuştur
Gaziantep Üniversitesinde “Öğrencilerle söyleşi” etkinliğine katılan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, “Türkiye artık senaryoları bozan bir ülke olmuştur ve iddia sahibi bir ülke haline gelmiştir." dedi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, “Türkiye artık senaryoları bozan bir ülke olmuştur ve iddia sahibi bir ülke haline gelmiştir. Türkiye artık yön verilen değil, tüm dünyaya yön veren bir ülke olmuştur.” dedi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Gaziantep’e geldi. Bir dizi ziyaret ve toplantılara katılacak bakanlar ilk olarak Gaziantep Üniversitesinde “Öğrencilerle söyleşi” etkinliğine katıldı.

Bir dizi program, toplantı ve temaslarda bulunmak üzere Gaziantep’e gelen Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Gaziantep Havalimanında Vali Davut Gül ve protokol tarafından karşılandı.

Gaziantep Üniversitesi Mavera Sanat ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programda Bakan Gül, öğrencilere hitaben kısa bir konuşma yaparken, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Bakan Albayrak da üniversite öğrencilerine “Türkiye 2023 Projeksiyonu"nu anlattı.

Türkiye'nin geçmişte birileri tarafından emir alan ve yönetilen ülke haline getirildiğini belirten Bakan Gül, “Türkiye artık yön verilen değil, tüm dünyaya yön veren ve ekonomide kendi ayakları üzerinde duran, yerli ve milli, bir o kadar da evrensel bir ülke olmuştur.” dedi.

Bakan Gül, öğrencilere seslenirken de, “Sizler artık şunu düşünmelisiniz, 'Gaziantep Üniversitesi’nden mezun olup üreten, ülkeye değer katan, ülkeyi yönetecek, ülkeyi daha ileriye taşıyan bir birey olmak için neler yapmalıyım?’ Sizlerden tek isteğimiz bu. Devlet, hükümet olarak sizlere, üniversitelerimize her türlü desteği sağlıyoruz. Büyük fotoğrafı görerek Türkiye'nin emin ellerde olduğunu bilin." diye konuştu.

"Dünyadaki ekonomi, ticaret ve siyasi güç dengesinin değiştiğine şahit olduk"

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak da “Türkiye’nin 2023 Projeksiyonları” konulu söyleşisinde öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı.

Son yüzyılın en hayati ve en kritik kuşağının günümüz kuşağı olduğunu belirten Albayrak, “Niye biliyor musunuz? 500 yıllık ekosistemde dünyadaki ekonomi, ticaret, siyasi güç dengesinin değiştiğine şahit olduğumuz günlerden ve yıllardan geçtiğimiz böyle bir dönemde bir toplumun ve ülkenin dinamosu, motoru, aksiyonu, sürükleyici gücü olan her türlü komisyonel sürece etki eden kuşak olarak sizsiniz.” dedi.

Albayrak, öğrencilerin bu resmi görmek, doğru okumak ve kendini iyi yetiştirmek zorunda olduğunu belirterek, “Toplumsal değişimi küresel ekosistemin değişiminde ülkesine, ailesine değerleri olacak ahlaki, örf, bunları olacak sahip çıkan yerli ve milli duruş ölçüsünde çok müthiş bir sorumluluk ve yükü omuzunda taşıyan bir gençliğin unsurları olduğunuzu unutmamalısınız.” ifadelerini kullandı.

Programın “Türkiye 2023 Projeksiyonu” kısmı ise basına kapalı olarak gerçekleşti.

Programa, bakanların yanı sıra Vali Davut Gül, AK Parti Gaziantep milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ilçe belediye başkanları, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, kamu kurum müdürleri ile öğrenciler katıldı. (İLKHA)

Mahalle sakinlerinin çamur çilesi bitiyor

Mahalle sakinlerinin çamur çilesi bitiyor

Mahalle sakinlerinin çamur çilesi bitiyor

Mahalle sakinlerinin çamur çilesi bitiyor

Mahalle sakinlerinin çamur çilesi bitiyor

Mahalle sakinlerinin çamur çilesi bitiyor

Mahalle sakinlerinin çamur çilesi bitiyor

Mahalle sakinlerinin çamur çilesi bitiyor

Mahalle sakinlerinin çamur çilesi bitiyor

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55