,
  • BIST 8718.11
  • Altın 2245.853
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1705
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C
  • Antalya 11 °C

Genç MÜSİAD “Bu Yaz Camideyiz” Projesi İle Geleceğin Erdemli Nesillerini Yetiştiriyor

Genç MÜSİAD “Bu Yaz Camideyiz” Projesi İle Geleceğin Erdemli Nesillerini Yetiştiriyor
Genç MÜSİAD’ın düzenlediği “Bu Yaz Camideyiz” projesine katılan öğrenciler için hediye takdim programı düzenlendi.

Yüksek ahlak ve ileri teknoloji ilkesi ile yurt içinde 55 yurt dışında 29 noktada hizmet veren Genç MÜSİAD, sosyal sorumluluk projeleri ile de genç nesillerin yetiştirilmesine öncülük ediyor.

 

Geleneğine bağlı, geleceğe yön veren, genç ve şuurlu bakışı oluşturma ilkesiyle yola çıkan Genç MÜSİAD, “Bu Yaz Camideyiz” projesiyle geleceğin ahlaklı ve erdemli nesillerini yetiştiriyor.

Bu bağlamda, Kağıthane Mehmet Akif Ersoy Camii’nde programa katılan öğrenciler için hediye takdimi gerçekleştirildi. Etkinliğe, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Genç MÜSİAD Başkanı Engin Akdağ, MÜSİAD ve Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

 

“Çocuklarımıza Camiyi Sevdirmeyi Hedefliyoruz”

Programla ilgili konuşan Genel Başkan Kaan, bu yıl 9.su düzenlenen organizasyonla ilgili caminin Müslüman’ın hayatının merkezi olduğu değerlendirmesinde bulundu. Kaan, “Bu Yaz Camideyiz” projesi Genç MÜSİAD’ın 2009 yılında hayata geçirdiği önemli projelerden biri. Proje, gelecek nesillerin camiyi sadece bir ibadethane olarak görmemesini, aynı zamanda bir buluşma, tanışma ve kaynaşma yeri olarak görmesini sağlamak amacıyla Fatih’te bir camide başlatıldı. Bu proje ile çocuklarımıza camiyi sevdirmeyi, hafızaları henüz tazeyken camiyi, cami dostluklarını, caminin onlara kattıklarının zihinlerinde yer etmesini hedefliyoruz.” diye konuştu.

 

Amacımız: Hayırla Yâd Edilmek

Genç MÜSİAD Başkanı Engin Akdağ ise proje ile ilgili olarak, amaçlarının gelecek nesillerin Genç MÜSİAD’ı hayırla yâd etmesi olduğu değerlendirmesinde bulundu. Proje ile ilgili bilgi veren Akdağ, “2009 yılında İstanbul’da tek bir camide 5 – 15 yaşları arasındaki 30 çocuğumuz ile başlayan projemiz, bu yıl 50 şubemizde 3000’i aşkın çocuğa ulaştı. Bu yıl da Genel Merkez olarak Kağıthane Mehmet Akif Ersoy Camii’nde eğitim alan çocuklarımıza hediye takdim ederek yüzlerinde minik bir tebessüm olmak istedik. Genç MÜSİAD olarak amacımız sadece girişimci ve genç iş adamları yetiştirmek değil aynı zamanda geleceğin ahlaklı ve erdemli nesillerini de yetiştirmek. Bu minvalde üzerimize düşen görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Burada, eğitim gören kardeşlerimizin de ileriki yıllarda bizleri hayırla yâd etmesini Yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55