,
  • BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 25 °C

Gaziantep'te sapkınların dayatmasına karşı büyük aile yürüyüşü yapıldı

Gaziantep'te sapkınların dayatmasına karşı büyük aile yürüyüşü yapıldı
Türkiye Aile Meclisi ve Gaziantep Gönüllü Kuruluşları, "Küresel çetenin LGBT dayatmasına karşı aileni ve neslini koru!" sloganıyla geniş katılımlı yürüyüş ve basın açıklaması düzenledi.

Gaziantep Gönüllü Kuruluşları öncülüğünde Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen, Gaziantep Peygamber Sevdalıları Derneği, Mustazaflar Cemiyeti başta olmak üzere 120'yi aşkın STK'nın destek verdiği yürüyüş ve basın açıklamasına Gaziantep halkı büyük destek verdi.

Son zamanlarda aile müessesine yönelik saldırılara tepki göstermek ve ailenin önemine dikkat çekmek için düzenlenen yürüyüş ve basın açıklamasında, aileye sahip çıkılması çağrısı yapıldı.

"Küresel çetenin LGBT dayatmasına karşı aileni ve neslini koru!" sloganıyla düzenlenen eyleme çok sayıda STK ve vakıf da destek verdi.

Şahinbey ilçesindeki Yeşil Camii önünde, Gaziantep Gönüllü Kuruluşları öncülüğünde bir araya gelen STK'lar ve vatandaşlar, sloganlar eşliğinde Şehitler Abidesi'ne yürüdü.

"Aileme Dokunma", "LGBT Zorbalığına Hayır", "Ailemiz Son Sığınağımız", "Ailemiz Son Kalemiz", "Küreselci Dayatmaya Hayır" ve "Fıtratımız Kimliğimizdir" dövizleri taşıyan kalabalık sık sık tekbir getirerek çeşitli sloganlar attı.

Yürüyüşün ardından Şehitler Abidesi önünde yapılan basın açıklamasını Gaziantep Gönüllü Kuruluşları adına Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gök okudu.

Ailenin korunması için fıtrata, inanca ve değerlere uygun yasalar yapılması çağrısında bulunulan Gök, aileyi hedef alan tüm oluşumlara asla geçit vermeyeceklerini söyledi.

Aileye sahip çıkılması çağrısında bulunan Gök, "Biz bugün burada Anadolu'nun vatan, millet ve ümmet sevdalısı Gönüllü Kuruluşları olarak LGBT propaganda ve dayatmalarına karşı farkındalık oluşturmak, ailemize, gençliğimize ve çocuklarımıza yapılan ve yapılacak her türlü sapkın saldırıya karşı din, dil, ırk, mezhep, siyasi görüş, ideoloji fark etmeksizin bir olduğumuzu, beraber olduğumuzu ve dimdik ayakta olduğumuzu haykırmak için toplandık. Bizler bugün gençlerimizin ahlâkını, ailemizin dini ve geleneksel kodlarını bozmak için her türlü yolu meşru gören bozuk zihniyete dur demek için bir araya geldik." dedi.

"Cinsiyetsiz toplum oluşturmayı hedefliyorlar"

Dünyanın başına bela olan sapkın LGBT hareketlerinin uluslararası üst akıl tarafından desteklendiğinin ortada olduğunu belirten Gök, "Bu sapkın lobinin desteğini almak isteyen birçok şirket, siyasetçi ve aynı şer odaklarının taşeronluğunu üstlenmiş bazı sözde sivil toplum örgütleri bu üst aklın tüm emirlerini yerine getirmektedir. Bazı siyasetçiler bu odaklardan ve lobilerden ekonomik ve siyasi destek almak için iktidara geldiklerinde onların istedikleri tüm yasal düzenlemeleri yapacaklarını vaat etmektedirler. Zaten sosyal medya başta olmak üzere tüm medya, üst akıl tarafından sapkın lobinin emrine verilmiş durumdadır. Aileyi bozmaya yönelik diziler, halk arasında kadın programları adıyla bilinen ifsad programları ve internet sitelerinde ve sinema portallarında yayımlanan filmler ve hatta masum yavrularımızın izlediği bazı çizgi filmler ve programlar adeta cinsiyetsiz toplum oluşturmayı hedefleyen sapkın lobi tarafından hazırlanıp ortaya konmaktadır." ifadelerini kullandı.

"Kadın ve erkek birbirine rakip değil, refiktir"

Gök, İstanbul Sözleşmesi, CEDAW ve Lanzorante Anlaşması gibi eşcinselliği meşrulaştırmayı hedefleyen bazı sözleşmelerin gerçek amacının, insanlık fıtratını kaybetmemiş onurlu insanlar tarafından deşifre edilince sapkın lobi ve uşaklarının nefretle saldırıya geçtiklerine dikkat çekti.

Gök, "Meydanlarda bedenlerini hayasızca sergilediler ve toplumu bozmak için her türlü onursuzluğa imza attılar. Gösterilerinde ağıza alınmayacak seviyesiz sloganlar ve pankartlarla açıkça inancımıza, kültürümüze, gelenek ve göreneklerimize, kısacası bizi biz yapan tüm değerlerimize saldırarak Müslüman Anadolu insanının sinir uçlarıyla oynadılar. Toplumsal cinsiyet adıyla cinsiyetsiz bir toplum kurmaya çalışan küresel üst akıl, bugün de toplumsal fırsat eşitliği gibi kulağa hoş gelen isimlerle sapkın düşünce ve emellerini kamufle etmeye çalışmakta, ailemizi ve çocuklarımızı hedef almaktadır. Bizler bugün Gazi şehrin evlatları olarak 6 bin 317 şehidimizin aziz hatıralarının önünde tüm bu şer odaklarına sesleniyoruz: Ailemizi de evlatlarımızı da size yem etmeyeceğiz. Kitab-ı Kerim'de Yüce Allah (Celle Celaluhu) şöyle buyuruyor; 'Ey insanlar! Sizi bir erkek ve bir kadından yarattık, tanışasınız diye sizi kavim ve kabilelere ayırdık. Allah katında en değerli olanınız O'na karşı itaatsizlikten en fazla sakınanınızdır.' Cinsiyet bizler için sapıklık ve alçaklık aracı değil, tanışma ve takvaya ulaşma vesilesidir. Kadın ve erkek de birbirine rakip değil, refiktir."

"Artık masum dünyamızın ve insanlığın yakasından düşün"

Gök, "Son 50 yılda dünya genelinde 70 milyona yakın insanı 'Size özgürlük ve demokrasi getiriyoruz.' diyerek katleden zihniyetin bugün de ailemizi ve çocuklarımızı elimizden almak için 'toplumsal cinsiyet eşitliği' ve 'toplumsal cinsiyet adaleti' gibi süslü ifadeler kullanmaktadır. Kirli emelleriyle insanlığı, aileleri, en önemlisi de masum çocukları zehirleyen ve bunu 'özgürlük', 'eşitlik' ve 'adalet' benzeri süslü kelimelerle dünyanın tüm uluslarına empoze etmeye çalışan şer odaklarına dur demek, hiç olmazsa bu konuda farkındalık oluşturmak, onurlu her insanın görevidir. Süslü yalanlarla, parayla, sinemayla, sanatla, medyayla ve kulağa hoş gelen birçok söylemle bizi bir kez daha aldatmaya çalışan, gerçekte ise 'yaşlı dünya bu kadar nüfusu kaldırmıyor' diyen ve dünya nüfusunu azaltmak için fıtratı bozup, cinsiyeti ortadan kaldırmaya çalışan üstüncü şer odaklarına dünyanın tüm onurlu insanları adına sesleniyoruz; artık masum dünyamızın ve insanlığın yakasından düşün. Türkiye'mizin ferasetli toplumu tarafından sobelendiniz." diye konuştu.

"Şehrimizden, ülkemizden ve dünyamızdan defolup gideceksiniz"

Sapkın lobilere de seslenen Gök, "Tek dünya devleti, tek dünya vatandaşı, tek dünya cinsiyeti gibi düşünceleri hayata geçirmek isteyen gizli dünya devletinin gizli yöneticileri ve onların gönüllü ya da şuursuz uşaklığını yapan şer hizmetkarlarına sesleniyoruz; artık sizi tanıyoruz, deşifre oldunuz. Sizi toplumsal cinsiyet övgülerinizle tanıyoruz. Sizi ailesine ve nesline sahip çıkan gerçek onurlu insanlara nefret söylemi yakıştırmanızla tanıyoruz. Sizi LGBT komisyonları kurmanızla tanıyoruz. Sizi Soros'dan, Rothschil'den ve benzerlerinden beslenmenizle tanıyoruz. Sizi siyonizme ve emperyalizme uşaklık edişinizle tanıyoruz. Artık yalanlarınıza karnımız tok. Artık bizi kandıramayacak, bizi bozamayacak, sımsıkı sarıldığımız ailemizi ve çocuklarımızı elimizden alamayacaksınız. Şehrimizden, ülkemizden ve dünyamızdan defolup gideceksiniz." şeklinde konuştu.

"Toplumun köküne dinamit koyan sözleşmeler iptal edilmelidir"

Gök, şer odaklarından kaynaklı bu tehlikelerin farkına varan Polonya, Bulgaristan, Macaristan, İngiltere, Ermenistan ve Ukrayna gibi ülkelerin İstanbul Sözleşmesi ve toplumsal cinsiyet eşitliğini ideolojik bir saldırı olarak görüp tüm bu sözleşmeleri ve sözleşmelerden kaynaklı yasaları hiç uygulamadıklarını ve geri çekildiklerini anımsattı.

Gök, "Son olarak Rusya Devlet Başkanı Putin, LGBT benzeri çalışmaların ve lobilerin ülkenin toplumsal yapısına yıkıcı zarar verdiği için yasal düzenlemelerle gereğinin yapılacağını ilan etti. Toplumun köküne dinamit koyan bu tür sözleşmeler ve yasalar ile ilgili ülkemizde de yetkililer tarafından gereği yapılmalıdır. İstanbul Sözleşmesinin iptal edilmesi bu bağlamda önemli bir adımdır ancak sözleşmenin gereği olarak çıkarılmış olan ve adeta aileyi yıkmayı hedefleyen 6284 sayılı yasa ve benzeri yasalar halen yürürlüktedir." dedi.

"Aile ve nesil emniyetini sağlayacak yasal ve anayasal düzenlemeler bir an önce yapılmalı"

Gök, "Gezi olaylarını organize eden zihniyet neyse, 6-8 Ekim olaylarının arkasındaki güçler kimse, 15 Temmuz hain darbe girişiminin plancıları, uygulayıcıları ve destekçileri hangi odaklarsa; ülkemizde LGBT lobisini yürüten, ailemizi ve çocuklarımızı elimizden almaya çalışan şer odakları da aynıdır. Yöneticilerimiz artık bunun farkına varmalı, bu hususta halkın talebini dikkate almalı ve bir an önce bu ve benzeri şer odaklarına gerekli cevap verilmelidir. Türkiye'mizin toplumu, dinine, diyanetine, gelenek ve göreneklerine bağlı mütedeyyin bir toplumdur. Bunu bozmaya ve aile yapımızı yıkmaya yönelik yasalar tekrar gözden geçirilmeli, ailemizi ve çocuklarımızı her türlü tehlikeden koruyacak, toplumun benimseyeceği, özümseyeceği, aile ve nesil emniyetini sağlayacak fıtrata uygun yasal ve anayasal düzenlemeler bir an önce yapılmalıdır." diye konuştu.

"Yerli bir eğitim müfredatı derhal hazırlanmalıdır"

Sapkın lobileri fonlayan uluslararası vakıflarla ve Türkiye'deki uzantıları ilgili gerekli tedbirlerin derhal alınması çağrısında bulunan Gök, "Ailemize, gençlerimize ve çocuklarımıza dizilerde, filmlerde, yarışma programlarında, hatta çizgi filmlerde kısacası her türlü medya organında sapkın LGBT bireyleri izlettirilip sapkınlık meşrulaştırılırken RTÜK bunları seyretmemeli, gereğini yapmalıdır. Evlatlarımızı emanet ettiğimiz eğitim kurumları, küresel güçlerin finanse ettiği, cinsiyetsiz, ailesiz, sapkın zihniyetin 'Toplumsal Cinsiyet Eşitliği veya Toplumsal cinsiyet adaleti' gibi isimlerle süslenip körpe beyinlere yerleştirildiği yerler olmamalıdır. Gözümüzden bile esirgediğimiz çocuklarımızı teslim ettiğimiz Millî Eğitim Bakanlığı, milli ve manevi değerlerimizi önceleyen, bizi biz yapan kendi değerlerimizle bezenmiş yerli ve milli bir müfredatı derhal hazırlamalıdır." dedi.

"Ailemize ve evlatlarımıza ne olursa olsun sahip çıkmaya devam edeceğiz"

Gök, "Biz Gaziantep Gönüllü Kuruluşları, 1000 yıl İslam'ın sancaktarlığını yapmış ve 72 milleti bir arada huzur içinde yaşatmış büyük bir medeniyetin varisleri olarak ailemizi, neslimizi, ahlak ve maneviyatımızı, birlik ve beraberliğimizi bozmayı hedefleyen, kökü ister içerde, ister dışarıda olsun, adı ister parti, ister dernek, isterse vakıf olsun tüm şer odaklarıyla; din, dil, ırk, mezhep, siyasi görüş ve ideoloji fark etmeksizin birlik ve beraberlik içinde mücadele etmeye, vatanımız ve milletimiz, izzet ve şerefimiz gibi mukaddes bildiğimiz ailemize ve evlatlarımıza ne olursa olsun sahip çıkmaya devam edeceğiz. Tüm yetkilileri de üzerlerine düşeni yapmaya, ülkemizi ve dünyayı saran tehlikenin farkında olan ve dünyaya 'uyanın' diye haykıran Anadolu'nun ferasetli halkından yükselen bu sesi duyup taleplerimizi yerine getirmeye davet ediyoruz." çağrısında bulundu.

Basın açıklaması İlahiyatçı Arif Elmascı Hoca'nın yaptığı duanın ardından sona erdi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55