,
  • BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 19 °C

Gaziantep’te kapkaç ve dolandırıcılık operasyonu!

Gaziantep’te kapkaç ve dolandırıcılık operasyonu!
Gaziantep’te 18 farklı kapkaç olayına karışan motosikletli 4 kişi ile bir tavuk besicisini dolandırdığı iddiasıyla bir kişi olmak üzere 5 kişi tutuklandı.

​Gaziantep’te motosikletle kapkaççılık yapan 4 kişi ile bir tavuk besicisini dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan bir şüpheli tutuklandı.

Kentte son zamanlarda motosikletle artan kapkaç olayları ile ilgili il emniyet müdürlüğü tarafından geniş çaplı inceleme başlatıldı. Kapkaç olaylarının meydana geldiği bölgelere resmi ve sivil ekipler yerleştirilirken, olay yerleri ve yakınındaki ev ile iş yerlerinin güvenlik kameralarındaki geri dönüş görüntüleri incelendi.

Güvenlik kameralarına yansıyan 18 ayrı olay ile çalışmalarını derinleştiren ekipler, 4 kişinin kimliğine ulaştı. Olayları motosikletle gerçekleştirdikleri belirlenen G.K, M.U, M.T, ve T.G isimli kişiler gözaltına alındı.

Olayda kullanılan motosiklete el konulurken, gözaltına alınan şüpheliler ise sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tutuklanan şüphelilerin gerçekleştirmiş olduğu 18 olayda 17 adet cep telefonu ve bir adet motosiklet çaldıkları belirlendi.

Bir şüpheli dolandırıcılıktan tutuklandı

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde de bir besicisinin 300 tane tavuğunu dolandırdığı iddiasıyla gözaltına şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, Şahinbey ilçesindeki Yeşilkent Mezarlığı civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,  sosyal medyadan “kümes hayvanı alınır” şeklinde ilan veren B.D. isimli kişi, kendisini telefon ile arayan G.A isimli kişi ile 300 adet tavuğunu 7 bin 500 TL karşılığında satma konusunda anlaştı.

B.D isimli kişi G.A’yı tavukları Yeşilkent Mezarlığı yakınlarına getirmesini ve buraya bırakmasını istedi. Tavukları istenilen yere götürerek B.D’yi aradı. G.A, isimli kişi B.D.'nin parayı sebze halinde vereceğini söylemesi üzerine sebze haline doğru hareket etti.

Verilen adrese giderken şüphelenen G.A., hayvanları bıraktığı yere döndüğünde tavukları yerinde bulamadı. G.A'nın, olayı haber vermesi üzerine inceleme başlatan jandarma ekipleri, yaptıkları operasyon ile B.D.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Jandarma karakolunda ifadesi alınan ve adliyeye sevk edilen B.D çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (İLKHA)

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55