,
  • BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 23 °C

Gaziantep’te 3 uyuşturucu taciri tutuklandı

Gaziantep’te 3 uyuşturucu taciri tutuklandı
Gaziantep’te uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda aralarında 9 ayrı suçtan aranan zanlının da bulunduğu 11 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 3’ü tutuklanarak cezaevine konuldu.

Gaziantep’te uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda aralarında 9 ayrı suçtan aranan zanlının da bulunduğu 3 şüpheli tutuklandı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentte uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendiği belirtildi.

Operasyon kapsamında Şahinbey ilçesi Mimarsinan Mahallesinde bir eve düzenlenen 3 kilo sentetik uyuşturucunun ele geçirildiği belirtilen açıklamada, “Şahinbey Mimarsinan mahallesinde bulunan bir ikamette yüklü miktarda uyuşturucu metamfetamin maddesinin bulundurulduğu yönünde bilgiler alınması üzerine, bahse konu ikamete operasyon yapıldı. İkamette narkotik detektör köpeği aracılığı ile yapılan aramalarda, 3 kilo metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi.” denildi.

Operasyonda yakalanarak gözaltına 3 şüphelinin emniyetteki sorgulamalarının devam ettiği belirtildi.

Şahinbey ilçesinin Onur Mahallesinde bulanan bir kıraathaneye yönelik düzenlenen operasyonda ise kıraathane içerisinde bulunan H.S isimli şüpheliden 10,56 gram esrar maddesi, Güneş Mahallesi'ndeki bir eve düzenlenen operasyonda ise A.H isimli şüpheliden 22.70 gram esrar maddesi olmak üzere, toplamda 33.26 gram esrar maddesinin ele geçirildiği bildirildi.

Her iki operasyonda H.S. ve A.H. isimli şüphelilerin yanı sıra A.Ö, F.G, B.Y. ile H.N. isimli şüphelilerin de gözaltına alındığı ve emniyetteki işlemlerinin ardından ise adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.S. ve A.H’nin tutuklandığı, diğer şüphelilerin de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı belirtildi.

9 suçtan aranan şüpheli uyuşturucu operasyonunda yakalandı

İlçenin Sakarya Mahallesi'ndeki operasyonda ise H.K isimli şüpheliden 1.20 gram metamfetamin, bir pompalı tüfek, 9 adet kartuş, bir adet kurusıkı tabancanın ele geçirildiği, H.K. ve aracılık yapan A.Y. isimli şüphelilerin gözaltına alındığı ifade edildi.

Şüphelilerin yapılan incelemelerinde H.K'nin “ruhsatsız ateşli silah satın alma, tehdit, hükümlü ve tutuklunun kaçması, yol kesmek suretiyle yağma, uyuşturucu ticareti yapma ve sağlama, hırsızlık, yaralam, sesli veya görüntülü bir ileti ile hakaret"  suçlarında toplamda 9 ayrı suçtan arandığı tespit edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.K’nin tutuklandığı ve diğer şüphelinin ise serbest bırakıldığı belirtildi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55