,
  • BIST 9815.86
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 30 °C

Gaziantep’te 2 şüpheli gasptan tutuklandı

Gaziantep’te 2 şüpheli gasptan tutuklandı
Gaziantep’te bir akaryakıt istasyonu görevlisini gasp ettikleri iddia edilen 2 şüpheli araçlarına modifiye yaptırırken yakalandı.

Gaziantep'te bir akaryakıt istasyonu görevlisini gasp ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; Şahinbey ilçesi Tekstilkent Mahallesi İbrahim Teyfik Hafız Kutlar Caddesi üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonuna yakıt almak bahanesi ile gelen ve plakasız, gri renkli bir araçtan inen maskeli ve silahlı 2 kişi görevlinin kafasına tabanca dayayarak tüm paraları gasp etti.

Yüzü maskeli ve silahlı şüpheliler, gaspın ardından araçlarına binerek hızla olay yerinden kaçtı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis güvenlik kameralarına yakalanan şüphelilerle ilgili çalışma başlattı.

Çevredeki güvenlik kameraları görüntülerini inceleyen polis Yaklaşık 100 kamera kaydını izledi. Araçla aynı marka, model ve renkte bulunan kentteki 500 aracı inceleyen polis, şüphelilerin gittiği istikameti güvenlik kameralarından belirledi.

Bölgedeki araçlar içerisinde de stop lambası yanmayan ve boyası renk atan araçlar üzerinde çalışmayı derinleştiren polis, araç sahibi Yusuf K’ya ulaştı. Şüphelileri takibe alan polis, Vatan Mahallesi'nde bir oto tamir dükkanında araca modifiye yaptırmak isteyen Yusuf K ile Ali A'yı yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine konuldu. Diğer şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Gaziantep'te durumlarından şüphe duyularak durdurulan iki araçta çok sayıda uyuşturucu madde ile silah ve bu silahlara ait mermi ele geçirildi.

Öte yandan, Şahinbey ilçesi Yeditepe Mahallesi’nde durumlarından şüphelenilerek durdurulan araçta yapılan aramada şoför koltuğunun altına atılı vaziyette bir adet ruhsatsız tabanca ve araç içerisinde bulunan C.Y. isimli şüpheli şahsın üzerinde ise bir adet kurusıkıdan çevirme ruhsatsız tabanca ve bu silahlara ait 8 adet fişek bulundu.

Ayrıca araçta yapılan aramalarda 200 adet captagon uyuşturucu hap da ele geçirildi. Olayla ilgili E.D ve C.Y isimli şüpheliler gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan Şahinbey ilçesi Yeditepe Mahallesi'nde durumundan şüphelenilerek durdurulmak istenen ve durmayarak olay yerinden kaçtıktan sonra yaşanan kovalamaca sonrası durdurulan araç içerisinde yapılan aramada da 2 adet tabanca, 2 adet şarjör, 1 adet fişek, bir adet tüfek ve 8 adet dolu kartuş ele geçirildi.

Araçla kaçarken yakalanarak gözaltına alınan Y.K, ve Y.E.Ç, isimli şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55