,
  • BIST 8986.97
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 22 °C

Gaziantep Umut Kervanı ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu

Gaziantep Umut Kervanı ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu
Gaziantep Umut Kervanı, mübarek üç aylar münasebetiyle kentteki ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi dağıttı.

 

Kurulduğu günden beri ihtiyaç sahibi ailelere düzenli olarak yardımda bulunan Gaziantep Umut Kervanı, üç aylar münasebetiyle aralarında yetim ailelerin de bulunduğu birçok aileye gıda yardımında bulundu.

Fakir, muhtaç ve yetimlere yönelik yardım çalışmaları yapan Gaziantep Umut Kervanı, üç aylar münasebetiyle 250 aileye gıda kolisi dağıttı.

Her ay düzenli olarak kentteki fakir, muhtaç ve mülteci ailelere yardımda bulunan Gaziantep Umut Kervanı, aylık yardımlarına ek olarak üç aylara özel yaptığı yardım faaliyetleriyle de ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.

Yardım faaliyetleri kapsamında vakıf üye ve gönüllüleri tarafından hazırlanan gıda paketleri, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere araçlara yüklenerek evlerine götürüldü.

İhtiyaç sahiplerine yapılan gıda yardımının ardından yaptıkları yardımlarla ilgili bilgi veren Gaziantep Umut Kervanı Başkanı Mustafa Özaslan, İLKHA muhabirine, üç aylar münasebetiyle kentte bulunan ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunduklarını söyledi.

Gaziantep Umut Kervanı Başkanı Mustafa Özaslan

Umut Kervanı olarak yıl boyu yaptıkları yardımlarla ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olduklarını ifade eden Özaslan, üç ayların gelmesi ile beraber yardım çalışmalarını artırdıklarını belirtti.

Üç ayların İslam alemine hayırlar getirmesini dileyen Özaslan, “Rabbimize hamdolsun yine üç aylara ulaştık. Üç ayların İslam alemine hayırlar getirmesini Rabbimden temenni ediyoruz. Rabbim Ramazan ayına ulaşmayı da hepimize nasip etsin.” dedi.

“Yardımlarımız Ramazan ayının sonuna kadar devam edecek”

Umut Kervanı olarak Türkiye genelinde olduğu gibi Gaziantep’te de yardım çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiklerini anımsatan Özaslan, “Her sene yıl boyunca ihtiyaç sahibi aileleri tespit edip onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu sene de üç aylar geldi ve üç ayların akabinde Ramazan geliyor. Üç ayların gelmesiyle beraber daha önceden tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelere üç aylar hürmetine gıda paketlerimizi dağıttık. Allah nasip ederse bu yardımlarımız Ramazan ayının sonuna kadar devam edecek.” ifadelerini kullandı.

“Umut Kervanı ihtiyaç sahibi ailelerin umudu olmuştur”

Umut Kervanı olarak ihtiyaç sahibi ailelere sadece gıda yardımı yapmadıklarını ifade eden Özaslan, şunları söyledi:

“Gerek elbise gerek ayakkabı ve gerek ev eşyaları gibi çalışmalarımız da var. Bugüne kadar onlarca aileye bu tür yardımlarımızı yaptık. Bundan sonra da inşallah devam ettireceğiz. Mübarek günlerin hürmetine bazı dağıtımlarımız oldu. Kadir Gecesi gibi özel günlerde de ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunduk. Umut Kervanı ihtiyaç sahibi ailelerin umudu olmuş ve gerçekten bizi arayan, dernek binamıza gelen ya da gerçekten bu konuda muhtaç olan aileleri komisyonlarımız yerinde tespit ediyor. Durumlarına göre mümkün mertebe elimizden geldiği kadar hayırseverlerin bize ulaştırmış olduğu hayırları yerine ulaştırma konusunda bir gayretimiz var. Bu konuda gönüllü kardeşlerimiz de gayret gösteriyorlar, çalışıyorlar ve çabalıyorlar. Allah-u Teâla onların da hayırlarını kabul eylesin. Üç ayların gelmesi ile beraber Allah nasip ederse paketlerimizi ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya gayret edeceğiz.” (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55