,
  • BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 13 °C
  • Antalya 19 °C

Gaziantep Milletvekili Adayı Demir oyunu Nurdağı'nda kullandı

Gaziantep Milletvekili Adayı Demir oyunu Nurdağı'nda kullandı
HÜDA PAR Genel Sekreteri ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Şehzade Demir, oyunu 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde büyük yıkımın yaşandığı Nurdağı ilçesinde kullandı.

 

Türkiye Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için bugün sandık başına giderken AK Parti listelerinden 6'ncı sıra adayı olan Demir, oyunu Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkımın yaşandığı ve binlerce kişinin hayatını kaybettiği Nurdağı ilçesinde kullandı.

Demir, HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer ve yönetimi, AK Parti Nurdağı İlçe Başkanı Ramazan Analak, Nurdağı Belediye Başkan Vekili Yakup Bahar ve partililer eşlik etti.

İlçede kurulan konteyner kentteki okula gelen Demir, oyunu 1086 Nolu sandıkta kullandı. Oy kullanma işleminin ardından vatandaşlarla ve seçim görevlileri ile sohbet etti.

Halkın yoğun ilgisiyle karşılanan Demir, oy kullanımı sonrasından okul bahçesinde basın mensuplarına açıklama yaptı.

"Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik"

Demir, "Bugün vatandaşlık görevimizi, sorumluluğumuzu yerine getirip Nurdağı ilçemizde depremzede kardeşlerimizin oy kullandığı konteyner kentteki sandıklarda oyumuzu kullandık. Memlekete hayırlı olmasını diliyoruz. Bu seçimin suhuletle, barışla, sükunetle tamamlanması en büyük temennimiz. Şimdiye kadar Türkiye genelinde bir olumsuzluğun yaşanmamış olması bizi sevindiren bir husus. İnşallah bu şekilde tamamlanır. Seçimlerde memleketimize hayırlı olur, memleketin önünü açar ve sorunların çözümüne katkıda bulunur diye temenni ediyoruz. Biz bilinçli olarak burayı tercih ettik. Nurdağı büyük zarar görmüş, büyük yıkım görmüş, yerleşim yerlerimizin başında gelen bir ilçemiz. Her ne olursa olsun, seçim olsun, farklı süreçler olsun gündemimiz her zaman depremzedelerdir, onların sorunlarının giderilmesi ve onların yaralarının sarılmasıdır. Hem HÜDA PAR İl Başkanımız ve teşkilatımızdan hem de AK Parti İlçe Başkanımız ve teşkilatından arkadaşlarımızla birlikte buradayız. Oyumuzu kullandık ve bundan sonra da Allah'ın izniyle yaraların sarılması anlamında üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız. Yaralar sarılıncaya kadar da hiçbirimiz rahat olmayacağız, huzur içerisinde yatamayız." dedi.

"Depremzede kardeşlerimize teşekkür ediyoruz"

Seçimlere vatandaşların yoğun katılım sağladığını ifade eden Demir, "Bizi sevindiren bir durum da yoğunluk nedeniyle birkaç tane sandığa bakabildik. Daha şimdiden sandıklar dolmuş. Belki de beklenilenin aksine deprem bölgesinde seçime katılma oranı Türkiye oranının en yükseğinde rekor kıracak bir şekilde olacak, böyle bir beklentimiz var. Bu da bizi sevindiriyor. Deprem kardeşlerimizin vatandaşlık görevlerini yerine getirmelerine engel olmadı.  Afetzede kardeşlerimizin bu hassasiyeti de ayrıca takdire şayan. Bütün sıkıntılarına rağmen memlekete katkı anlamında sorumluluklarını yerine getirdiler. Uzak diyarlardan gelerek oylarını kullandılar, bu vesileyle teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"Kardeşlik, birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz"

Seçimlerin hayırlı olmasını temenni eden Demir, "Seçimler yaşamın doğal bir parçasıdır. Önce bir rekabet içerisine girilir, herkes kendi düşüncelerini, kendi stratejilerini, parti programlarını, hedeflerini açık bir şekilde toplumun önüne koyar. Seçim günü de vatandaşlar özgür iradeleriyle hiçbir baskı altında kalmadan, kendilerine en yakın gördükleri anlayışı tercih ederek ülkelerinin yönetimine katkıda bulunurlar. Seçim Allah'ın izniyle selametle bitecek. Yeni yönetimimiz, yeni hükümetimiz, Cumhurbaşkanımız Allah'ın izniyle belirlenecek ve yine kardeşlik, birlik, beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Seçimler ayrışmamıza kavga etmemize asla sebep olmamalıdır. Aksine birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe, memleketin daha iyi yerlere taşınmasına vesile olacaktır. Biz böyle bakıyoruz. Allah'ın izniyle de böyle olacak. Bunun aksini bekleyenler de Allah'ın izniyle yanıldıklarını göreceklerdir. Biz onları hep birlikte yanıltacağız." diye konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55