,
  • BIST 9693.46
  • Altın 2507.88
  • Dolar 32.5754
  • Euro 34.7621
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 18 °C

Galatasaray puan dağıtmaya devam ediyor

Galatasaray puan dağıtmaya devam ediyor
Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Bursaspor sahasında Galatasaray'ı ağırladı. Karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Bursaspor sahasında Galatasaray'ı ağırladı.

Timsah Arena'da oynanan maç karşılıklı gollerle 1-1 tamamlandı.

Bursaspor'un golü 35'te Tomas Sivok'tan Galatasaray'ın golü ise 50'de Olcan Adın'dan geldi.

Alınan beraberlik sonucunda Bursaspor puanını 39 yaptı. Galatasaray da 45'e yükseldi. Ligde gelecek hafta Bursaspor deplasmanda Osmanlıspor'la karşılaşacak. Galatasaray ise sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek.

TRİBÜNLER TAM DOLMADI

Timsah Arena Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda kapılar saat 18.00'de açıldı. Yeşil beyazlılar 21 bin kombine olmasına karşın gişelerden yaklaşık 12 bin biletin satıldığı belirtildi. Bursaspor'u yaklaşık 20 bin yeşil beyazlı taraftar destekledi.

BURSASPOR TERÖRÜ PROTESTO ETTİ

Çarşamba günü Ulucami civarında bomba patlamasını Bursasporlu futbolcular protesto etmek amacıyla, sahaya siyah tişörtle çıktı. Yeşil beyazlı futbolcuların giydikleri tişörtlerde Ulucami'nin silueti ile 'Terörü lanetliyoruz" yazısının bulunduğu gözlendi. Bu arada hakemlerin ısınırken üzerlerine giydikleri siyah tişörtlerde ise Trabzonspor-Fenerbahçe maçında hakem Volkan Bayarslan'a yapılan saldırıya tepki gösteren, 'Sporda şiddete hayır' yazısı dikkat çekti.

UMUT BULUT'A DESTEK

Yeşil-beyazlı taraftarlar, Ankara'daki terör saldırısında babasını kaybeden Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'u tribünlere çağırarak jest yaptı.

BURSA'DAN GENÇ SÜRPRİZ

Bursaspor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, basın toplantısında Avrupa iddiasının bitmesinden sonra genç oyunculara şans vereceğini açıklamıştı. Hamzaoğlu, ilk olarak U21 takımının başarılı isimlerinden olan Kubilay Kanatsızkuş'u ilk on birde sahaya sürerken, altyapıdan Furkan Emre Ünver, Emirhan Aydoğan, Furkan Soyalp ve Mert Örnek yedek kulübesinde yer aldı.

PENALTI BEKLENTİSİ VARDI

Maça iki takım da açık bir oyunla başladı. İlk dakikalarda ceza alanına girmekte zorlanmasalar da gol sesi gelmedi. Galatasaray 19. dakikada Sabri'nin ortasında Jem Karacan'ın koluna çarpan topta gol bekledi ancak Fırat Aydınus devam dedi. 30'da Harun Tekin, 31'de de Denayer'in geri pasında Muslera top uzaklaştırmadı ve bir anda heyecan yaşandı. Ancak sonuç olarak iki takım da bu pozisyonlardan 'gol' sevinci ile ayrılamadı.

PERDEYİ EV SAHİBİ AÇTI

Bursaspor maçın 35. dakikasında öne geçti. Jem Karacan'ın ceza alanı içinde kaptığı topla buluşan Batalla, sağdan çizgiye indi. Rakibini geçip ortasını yaptı. Arka direkte markajdan kurtulan Sivok kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi.

İKİNCİ YARI GOLLE BAŞLADI

Galatasaray, Olcan Adın'ın golü ile maçta eşitliği yakaladı. 50. dakikada kazanılan serbest vuruşta Emre Çolak topu ceza alanına doldurdu. Sabri kafayla kale ağzına indirdi. Orada yaşanan karambolde son dokunan Olcan Adın oldu ve skora eşitliği getirdi: 1-1.

YASİN PODOLSKI'Yİ ÇILDIRTTI

İkinci yarının 80. dakikasında Yasin soldan topla beraber ceza alanına girdi. Kaleci ile karşı karşıya kaldı. Sol ayağı ile vuruşunu yaptı ancak top çerçeveyi bulmadı. Bu pozisyondan sonra müsait pozisyondaki Podolski, Yasin'in adeta üzerine yürüdü ve çok sert bir şekilde arkadaşına tepki gösterdi. Galatasaray devam eden dakikalarda Podolski ve Olcan'la mutlak golleri atamayınca karşılaşma 1-1 tamamlandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55