,
  • BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 20 °C

G.Saray farklı kazandı: 4-1

G.Saray farklı kazandı: 4-1
Süper Lig'de 2017-2018 sezonunun ilk haftasında Galatasaray sahasında Kayserispor'u farklı bir sonuçla 4-1 mağlup etti.

Galatasaray, yeni sezonun ilk maçında Kayserispor'u ağırladı. Ev sahibi ekip maçtan 4-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı. Galatasaray'ın gollerini Tolga Ciğerci, Younes Belhanda ve Bafetimbi Gomis attı.

Galatasaray'da Igor Tudor sahaya Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Linnes, Tolga, Fernando, Garry Rodrigues, Ndiaye, Belhanda, Gomis ilk 11'ini sürdü. Kayserispor ise ilk 11'iyle Türk Telekom Arena'da puan aradı.

Mücadelenin ilk golü 16. dakikada Tolga Ciğerci'den geldi. Mariano'yla paslaşan Garry Rodrigues, sıfıra inerek ortaladı. Altıpas içinde bulunan Tolga, sol ayağıyla Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.

Kayserispor, 29. dakikada beraberliği yakaladı. Konuk ekipte Deniz Türüç'ün kullandığı köşe vuruşunda iyi yükselen Levent Gülen skoru 1-1'e getirdi.

Galatasaray, yediği golden sonra baskısını artırdı. Ceza sahasında topla buluşan Bafetimbi Gomis'in güzel pasında Younes Belhanda kalecinin üzerinden aşırtma vuruşla topu ağlara gönderdi ve Galatasaray'ı tekrar öne geçirdi. Belhanda, böylece ligdeki ilk golünü atmış oldu.

Galatasaray'da Gomis-Belhanda ikilisi, bu golden sadece iki dakika sonra tekrar sahne aldı. Faslı oyuncunun pasında ceza sahasında topla buluşan Gomis, iki rakibi arasından çıkarak güzel bir vuruş yaparak farkı 2'ye çıkardı. Gomis de Belhanda gibi Galatasaray formasıyla ligdeki ilk golünü Kayserispor karşısında kaydetti.

Mücadelenin ilk yarısı bu sonuçla bitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısı, ilk yarıya göre sönük geçti. Galatasaray'da 65. dakikada Bafetimbi Gomis, Garry Rodrigues'in pasında topu boş kaleye gönderse de ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı.

Ev sahibinde Osmanlıspor'dan transfer edilen Badou Ndiaye, 73. dakikada oyundan alındı. Senegalli oyuncu yerini Galatasaray'dan ayrılmak istediğini açıklayan Sinan Gümüş'e bırakırken ortaya koyduğu performansla taraftardan alkış aldı. Sinan ise sarı-kırmızılı taraftarların bir kısmı tarafından ıslıklandı.

Mücadelenin son anlarına girilirken Bafetimbi Gomis bir gol daha buldu. Martin Linnes'in orta sahadan gönderdiği pasta topla ceza sahasına giren Fransız oyuncu yaptığı sert vuruşla farkı 3'e çıkardı. Maçta başka gol olmadı ve Galatasaray, yeni sezona evinde galibiyetle başladı.

Galatasaray önümüzdeki hafta Osmanlıspor'a konuk olacak. Kayserispor ise Göztepe'yi ağırlayacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55