,
  • BIST 8718.11
  • Altın 2247.191
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1837
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C
  • Antalya 11 °C

Fener Bursa'da galip: 1-0

Fener Bursa'da galip: 1-0
Fenerbahçe, Süper Lig'in 15. haftasında konuk olduğu Bursaspor'u Giuliano'nun penaltıdan attığı golle 1-0 yendi.

Süper Lig'in 15. haftasının açılış maçında 7 maçtır yenilgi yüzü görmeyen iki takım olan Bursaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Bursasporlu taraftarların yoğun ilgi gösterdiği mücadelede Fenerbahçe kazanan taraf oldu!

Son haftaların formda takımı Fenerbahçe'de Aykut Kocaman, geçen hafta 4-2 kazanılan Kasımpaşa maçındaki 11'inden tek değişikliğe gitti. Sakat olan Alper Potuk'un yerine sarı kart cezası sona eren Vincent Janssen, sarı-lacivertlilerde oynayan futbolcu oldu. Bursaspor'da ise geçen hafta 3-0 kazanılan Atiker Konyaspor maçında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Harun Tekin ve Ekong 11'e döndü.

Maçın ilk yarısı kıran kırana mücadeleye sahne olsa da pozisyon sayısı azdı. Her iki takım da rakip kalede ciddi tehlike üretemedi. Fenerbahçe'de Vincent Janssen, ilk yarının sonlarına doğru yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi ve 40. dakikada yerini Roberto Soldado'ya bıraktı. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi.

Karşılaşmanın 2. yarısı, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'e tribünlerden atılan maddeler nedeniyle gecikmeli başladı. 

Sarı-lacivertliler, maçın 64. dakikasında Roberto Soldado'nun ceza sahasında yerde kalmasıyla penaltı kazandı. Topun başına geçen Brezilyalı Giuliano, hata yapmadı ve kaleciyle topu farklı köşelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Fenerbahçe'nin deplasmanda attığı son 4 golün 3'üne imza atan Giuliano, bu istatistiğini 4 gol olarak güncelledi. Brezilyalı yıldız ayrıca ligdeki gol sayısını 8 gole çıkarırken Süper Lig'deki son 3 maçında 4 gol atmış oldu!

Bursaspor, mücadelenin 88. dakikasında Delarge ile gole çok yaklaştı. Yıldız futbolcunun sağ çaprazdan çektiği şutta Volkan Demirel gole izin vermedi. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Fenerbahçe, Bursaspor'u deplasmanda 1-0 yenerek yeşil-beyazlılarının 7 maçlık yenilmezlik serisine son verdi.

Sarı-lacivertliler bu sonuçla namağlup serisini 8 maça çıkarırken Süper Lig'de oynadığı son 4 maçı da kazanmış oldu. Öte yandan Fenerbahçe puanını 29'a çıkararak maç fazlasıyla Galatasaray'ın üzerine yükseldi ve 2. sıraya yerleşti. Bursaspor ise haftayı 24 puanla kapadı.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55