,
  • BIST 9079.97
  • Altın 2301.842
  • Dolar 32.3299
  • Euro 35.1048
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 20 °C

Erdoğan: “Ülkemizin eski sistemle kaybedecek tek anı yoktur”

Erdoğan: “Ülkemizin eski sistemle kaybedecek tek anı yoktur”
Kayseri Şehir Hastanesi Açılış Töreni’ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye, artık geri döndürülemez bir yola girmiştir. Ülkemizin kriz ve kaos üreten eski sistemle, eski düzenle kaybedecek tek anı yoktur” dedi.

Kayseri Şehir Hastanesi Açılış Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye, artık geri döndürülemez bir yola girmiştir. On yıllardır sorun, kriz ve kaos üreten mevcut yapının devam etmesi veya geri getirilmesi mümkün değildir. Ülkemizin eski sistemle, eski düzenle kaybedecek tek anı yoktur” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri Şehir Hastanesi Açılış Töreni’ne katılarak bir konuşma yaptı. 

“KAYSERİ’Yİ HER AÇIDAN ÖNEMLİ BİR ÇEKİM MERKEZİ YAPACAĞIZ”

Konuşmasının başında, “Kayseri’ye her gelişimizde farklı bir heyecana şahitlik ediyoruz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sanayide, ticarette, eğitimde, tarımda ve turizmde İç Anadolu Bölgemizin amiral gemisi olan Kayseri her gün başarı çıtasını daha da yükseklere taşıyor. Bugün Kayserili ihracatçılarımız Afrika’dan Asya’ya, Avrupa’dan Amerika’ya kadar dünyanın dört bir ucuna bu toprakların ürünlerini satıyor. Aynı şekilde kayak turizmi başta olmak üzere turizm alanında da şehrimizin ciddi bir atılım hamlesi içinde olduğunu görüyoruz. Erciyes’in ünü sadece ülkemizde değil, özellikle Orta Doğu ve Körfez bölgesinde daha çok yayılıyor. Selçuklunun bu kadim şehrini her açıdan önemli bir çekim merkezi yapacağız” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün işte bu yönde kritik bir adım atıyoruz. Şehrimizin cazibesini artıracak, Kayseri’nin başarı zincirine yeni bir halka ekleyecek çok önemli bir projeyi hayata geçiyoruz. Biliyorsunuz bu zamana kadar Yozgat, Isparta, Mersin ve Adana olmak üzere toplamda dört adet Şehir Hastanesi’ni hizmete sunmuştuk. Bugün de 5. Şehir Hastanemizi ülkemize kazandırıyoruz.”

“HEDEFLERİMİZ DOĞRULTUSUNDA ÖNEMLİ ADIMLAR ATTIK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Son 15 yılın muhasebesini yaptığımda en başarılı olduğumuz sahalardan birinin sağlık olduğunu görüyorum. Az önce Sayın Başbakanımız bu alanda yapılan yatırımları genel hatlarıyla anlattı. Türkiye’nin geride bıraktığımız 15 yılda nereden nereye geldiğini açıkça ortaya koydu. Sizler zaten bu büyük dönüşümü çok yakından biliyorsunuz. Eski Türkiye ile Yeni Türkiye arasındaki farkı sizler çok net bir şekilde görüyorsunuz. Bu kalkınma hamlesinin kesintiye uğramasına fırsat veremeyiz. Bunun için 24 Haziran seçimleri büyük önem taşıyor” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının devamında, “Türkiye, artık geri döndürülemez bir yola girmiştir. On yıllardır sorun, kriz ve kaos üreten mevcut yapının devam etmesi veya geri getirilmesi mümkün değildir. Ülkemizin eski sistemle, eski düzenle kaybedecek tek anı yoktur. Türkiye, bu tür malayani işlerle oyalanmak yerine, 2023 hedefleri doğrultusunda hızla ilerlemek, 2053 ve 2071 vizyonunun alt yapısını kurmak zorundadır” dedi.

 

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55