,
  • BIST 8718.11
  • Altın 2247.132
  • Dolar 32.3242
  • Euro 35.1624
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 1 °C
  • İzmir 7 °C
  • Antalya 10 °C

Erdoğan: "Gençliğini ihmal eden geleceğini de tehlikeye atıyor demektir"

Erdoğan: "Gençliğini ihmal eden geleceğini de tehlikeye atıyor demektir"
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Merkez Binası'nın açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gençliğini ihmal eden, geleceğini de tehlikeye atıyor demektir" dedi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Merkez Binası'nın açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gençliğini ihmal eden, geleceğini de tehlikeye atıyor demektir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Merkez Binası'nın açılış törenine katıldı.

Törende bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜGVA Genel Merkez Binası'nın hayırlara vesile olmasını diledi.

Binanın; amacı gençlere hizmet olan diğer vakıflar ve dernekler için de bir model teşkil edeceğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün burada ofislerin ve çalışma mekânlarının olduğu sıradan bir binayı hizmete almıyoruz. Spor salonu, akıllı sınıfı, kıraathanesi, toplantı ve konferans salonları, çocuklarımızın hayallerini gerçeğe dönüştürebileceği icathanesi ile gerçekten örnek bir eseri ülkemize kazandırıyoruz" dedi.

"Gençliğini ihmal eden, geleceğini de tehlikeye atıyor demektir"

"Gençlik, geleceğimizdir, istikbalimizin teminatıdır; çok daha güçlü, çok daha müreffeh bir Türkiye'nin garantisidir" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençliğini ihmal edenlerin geleceğini de tehlikeye atacaklarına dikkat çekerek, "Öyle ki gençliğine değer vermeyen, gençlerine ihtimam göstermeyen bir devletin ayakta kalması mümkün değildir. Bu anlayışla son 16 yıldır gençlerimize sahip çıkmanın, onları her açıdan en güzel şekilde yetiştirmenin mücadelesini veriyoruz" ifadelerini kullandı.

"Milletimizin tamamına hizmet etmenin çabasındayız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hiçbir evladımızın inancından, kılık-kıyafetinden, dış görünüşünden dolayı horlanmadığı bir özgürlük atmosferini ülkemizde hâkim kıldık. Bu süreçte sadece kendimize veya tabanımıza değil, bizimle aynı dünya görüşünü paylaşsın paylaşmasının milletimizin tamamına hizmet etmenin çabasını güttük" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, senelerdir kendilerini imtiyazlı vatandaş konumunda görenlerin, Türkiye'nin son 16 yılından rahatsızlık duyduklarını belirterek, "Hak ve özgürlük alanlarının genişletilmesi yolunda çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

"Yeni dönem, büyük Türkiye idealimizi pratiğe dökme dönemidir"

"Bizim ve bizden sonraki nesillerin boğuşmak zorunda kaldığı sıkıntıların hiçbiri artık gençlerimizin önünde bir engel olarak durmuyor" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, millet olarak yeni bir dönemin arifesinde bulunulduklarına dikkat çekerek, şunları söyledi: "Bu dönemin adı yeniden diriliş, yeniden şahlanış dönemidir. Bu dönem, yeniden büyük Türkiye idealimizi pratiğe dökme dönemidir" (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55