,
  • BIST 9091.57
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 26 °C

Erbakan: Büyük bir manevi erozyon ile karşı karşıyayız

Erbakan: Büyük bir manevi erozyon ile karşı karşıyayız
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Türkiye'de büyük bir manevi erozyon ile karşı karşıyayız." dedi.

Gaziantep'teki temaslarını sürdüren Erbakan, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Toplantıda gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erbakan, ekonomi başta olmak üzere adalet, hukuk, maddi ve manevi konular hakkında hükümeti eleştirdi.

Ekonomi sıkıntılara dikkat çeken Erbakan, halkın her geçen gün artan hayat pahalılığı ve zamlardan dolayı zor günler geçirdiğine dikkat çekti.

Parti olarak seçimde herhangi bir ittifak içeresinde yer almayı düşünmediklerini ve seçimlere tek başına girmeyi hedeflediklerini belirten Erbakan, Yeniden Refah Partisi'nin kendi cumhurbaşkanı adayı ile seçime gireceğini de ifade etti.

6'lı masaya yönelik de eleştirilerde bulunan Erbakan, "6 benzemez, bugüne kadar 36 defa toplanmış. 36 toplantı sonunda ortada cumhurbaşkanı adayı yok. Ortada ekonomik krizin çözümüne yönelik bir proje yok. Bir kaynak paketi yok. Sürekli 'Güçlendirilmiş parlamenter.sistem' diyorlar; bu karın doyurmuyor ki. Toplan, toplan fotoğraf çekil ve dağıl. Anadolu'yu gezdiğimizde, her iki ittifakta da yer almadığımız için milletimiz mutlu ve ittifak kanatlarında yer almamamızı istiyorlar. Masadaki CHP'nin zihniyeti, zaten malum. Ne kadar makyaj yapsa, kıyafetini değiştirse, genetik özellikleri değişmiyor." dedi.

CHP'nin zihin kodlarının hiç değişmediğinin altını çizen Erbakan, "CHP Grup Başkanvekili, '6 yaşında bir çocuğa, Kur'an öğretmek çağ dışılıktır' diyor. CHP, Ayasofya'nın cami olmasına da karşı." ifadelerini kullandı.

İstanbul Sözleşmesi ve 6284 Sayılı Kanun gibi kanunlarla ailenin hedef alındığını, söz konusu sözleşme ve kanunların evlilikleri azalttığını ve boşanmaları da artırdığına dikkat çeken Erbakan, toplumun bilinçli bir şekilde cinsiyetsiz sapkınlığa yöneltildiğini vurgulayarak şunları kaydetti: 

“Türkiye'de büyük bir manevi erozyon ile karşı karşıyayız; gençler arasında deizm ve ateizm gibi felaketlerin yaygınlaşması, uyuşturucu kullanımının artması. Dış güçlerin bünyemize zerk etmek istediği bir zehir; LGBT sapkınlığı var. Cinsiyetsiz toplum sapkınlığı. Boşanma olayları artıyor, aile ortadan kalkıyor. Bu felaketlere karşı 4 önemli adım atacağız. Eğitimi ıslah edeceğiz. 4 helalin, 5 haramdan daha büyük ve kıymetli olduğunu bilen nesiller yetiştireceğiz. İkinci olarak medyayı ıslah edeceğiz. Yuva yıkan aileleri perişan eden, batıdan ithal edilen kanunların ve düzenlemelerin ortadan kaldırılmasını sağlayacağız. Dördüncü olarak ekonomiyi ıslah edeceğiz.” (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55