,
  • BIST 9451.72
  • Altın 2497.486
  • Dolar 32.5868
  • Euro 34.8227
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 22 °C

Eğitimci-Yazar Yaman: Feminizm Müslüman kadınla asla ilgilenmez

Eğitimci-Yazar Yaman: Feminizm Müslüman kadınla asla ilgilenmez
Bursa Peygamber Sevdalıları Derneği "Aile Yuvasının Selameti" temasıyla bir program düzenledi.

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Barış Manço Kültür Merkezinde düzenlenen ve sunuculuğunu Emrullah Kaymaz’ın yaptığı program, Ömer Dekak Hoca’nın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği program, çocukların seslendirdiği şiirle devam etti.  Seslendirilen şiir halktan büyük ilgi gördü.

"Aile toplumun temelidir"

Programın açılış konuşmasını yapan Bursa Peygamber Sevdalıları Derneği Başkanı Abdülkadir Ürün, "Aile önemli olduğundan dolayı İslam düşmanlarının saldırıları bu kaleye yöneliktir. Aileye huzur getirecek olan İslam’dır. İslam aileye girdiği zaman İslam güneşi aileden doğar. Küfrün etkili olduğu aileler de ise İslam’ın verdiği tüm değerlerin yansımaları eridiğini görmekteyiz. Son dönemlerde aile kalesine yönelmiş durumdalar. Hedeflerinde aile vardır. Çünkü aile toplumun temelidir." dedi.

Daha sonra programa konuşmacı olarak katılan Eğitimci Özkan Yaman bir konuşma yaptı.

"Modernizm dünyaya hükmediyor"

Modernizmin parada kapitalizmle, sosyal hayatta sekülerizmle ve inanç alanında ataizmle desteklendiğini belirten Yaman, "Modernizm aile alanında ise feminizmle destekleniyor. Bu gibi nedenlerin değişik dalları vardır. Bu görüş tek parçadan oluşmuyor. Bütün parçaların birleşimiyle modernizim oluşuyor. Dünyaya hükmeden anlayış ideolojiyi, aileyi, kadını ve İslam’ı nasıl görüyor.  Yahudilik ve Hristiyanlık Hazreti Havva’yı mahkûm etti. Yasak ağaçtan kendisi yedirdi. Dolayısıyla suçlu kadındır. Hazreti Havva şahsından kadını suçladılar. 1920’lere kadar Avrupa’da pazarlarda kadın dövme sopaları satılıyordu." dedi.

"Modernizm bir tüketme ve bitirme ideolojisidir"

Avrupa'nın kadınları vitrin reklam malzemesi ve bir satış nesnesi olarak gördüğünü söyleyen Yaman, "Modern Avrupa bunu yapıyor. Feminizm her şey kadın diyor. Hangi kadın Müslüman kadın mı? Hayır, değildir. Feminizm Müslüman kadınla ilgilenmez. Feminizm ateist İslam’dan uzaklaşan kadın ve seküler kadınlarla ilgilenir. Müslüman kadınla asla ilgilenmez. Modernizm kadını tüketme ve bitirme rejimidir. Modernzm erkek ve çocuklarında bitirme rejimidir. Modernite bir tüketme ve bitirme ideolojisidir. Modernite şuanda Amerika’yı ve Avrupa’yı bitirmiştir. Avrupa’da şuan insan yok oralara giden Müslüman halktan başka insan yoktur. İçi boş varlıklar vardır. Ailesi olmayan eşi olmayan insanlar vardır. İslam’ın olmadığı her şeyde karanlıktır. Herkeste karanlıktır. İslam’da o kadar çok elimizde hükümler vardır. Modernite kadını da bitiren bir düşüncedir. Biz ne kadar onlardan uzak olursak o kadar var olacağız. Kendimizi eşimizi ve çocuklarımızı var edeceğiz." diye konuştu.

Program, Yaman’ın "Aile Yuvasının Selameti" adlı kitabının katılımcılara imzasıyla sona erdi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55