,
  • BIST 9574.22
  • Altın 2493.407
  • Dolar 32.6002
  • Euro 34.8556
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 22 °C

“Eğer temel sağlam olursa, ifsad projeleri akim kalır”

“Eğer temel sağlam olursa, ifsad projeleri akim kalır”
Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü, HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz’a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, Peygamber Sevdalıları Platformu’nun 'hayırlı olsun' ziyaretinde, her geçen gün artan ahlaki yozlaşmanın etkisinin kırılması adına gençler için alternatiflerin oluşturulması gerektiğini belirtti. Durmaz ayrıca, ahlaklı bir neslin yetişmesi için ilk önce ailelere büyük görev ve sorumluluk düştüğünü dile getirdi.

Batman Peygamber Sevdalıları Platformu Halkla İlişkiler Başkanı Nurettin Teymur ve beraberindeki heyet, yeni görevinden dolayı ziyaret ettikleri HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz’ı tebrik ederek başarı temennilerinde bulundu.

Ziyarette Teymur başkanlığındaki Peygamber Sevdalıları Platformu heyetini, Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz ve partililer karşıladı. Durmaz’a yeni görevinde başarı dileyen Peygamber Sevdalıları Platformu Halkla İlişkiler Başkanı Nurettin Teymur, kuruluşundan beri HÜDA PAR’ı yakından takip ettiklerini ve çalışmalarını takdir ettiklerini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Durmaz ise, HÜDA PAR’ın programı ve projeleriyle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

m.-serif-durmaz-nurettin-teymur.jpg

“Değerlerimize savaş açılmış durumdadır”

Ziyarette ayrıca güncel meselelere de değinen Durmaz, toplum olarak değerlerimize karşı bir savaşın başlatıldığını belirterek, “Müslüman toplumumuzu özünden uzaklaştırmak adına yıllardan bu yana muhtelif planlar uygulanıyor. Her yol denenerek gençlerimiz, örfünden ve hassasiyetlerinden uzaklaştırılmaya çalışılıyor. Hepimizin bildiği üzere bunu medya yoluyla yapıyorlar. Televizyon kanallarında yayınladıkları dizi ve filmlerle gençliğimizi kendi öz değerlerinden yoksun kişilerin yaşam tarzlarına imrendiriyorlar. Bu şekilde dini, örfi ve ahlaki değerlerinden uzak bir neslin yetişmesini amaçlıyorlar.” ifadelerini kullandı.

“Bugün tehlikenin farkında olunmazsa, yarın tehlikeyi bertaraf etmek çok geç olabilir”

Artan ahlaki yozlaşmanın toplumun geleceği açısından tehlike ve tehditler oluşturduğunun altını çizen Durmaz, “Değerlerinden uzak bir neslin yetişmesi, toplumumuzun geleceği açısından büyük tehdit ve tehlike oluşturuyor. Bugün söz konusu tehlikelerin farkında olmazsak, yarın bunları bertaraf etmemiz çok geç ve güç olabilir. O yüzden değerlerimize savaş açanlara kaşı bizler de mücadelemizi en üst düzeyde vermeliyiz.” şeklinde konuştu.

“Eğitimin başlangıç yeri ailedir, en iyi eğitici ise anne ve babadır”

Mücadelenin nasıl verilmesiyle ilgili de konuşan Durmaz, son olarak şunları söyledi: “Bu mücadelenin ilk basamağı, ailenin çocuğuna vereceği eğitim ve terbiyedir. Çünkü eğitimin başlangıç yeri ailedir, en iyi eğitici ise anne ve babadır. Bu konuda, ebeveynlere çok iş düşüyor. Eğer temel sağlam olursa, nesli ifsada sürükleyen projeler de akim kalacak. Ama eğer çocuklara sağlam bir eğitim verilmemişse, nesli ifsad etmek isteyenler ne yazık kı başarılı olacaklar. İşte bunun farkında olarak çocuklarımızı yetiştirmeliyiz.”

peygamber-sevdalilari-huda-par.jpg

 

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55