,
  • BIST 8770.44
  • Altın 2238.232
  • Dolar 32.3371
  • Euro 35.1083
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 18 °C

Dünyanın ilk elmas kaplamalı boyasıyla boyanmış Elegance modeli

Dünyanın ilk elmas kaplamalı boyasıyla boyanmış Elegance modeli
‘Dünyanın ilk elmas kaplamalı boyasıyla boyanmış Elegance modelini sergileyerek sadece onların “hayalin ötesini yaratabileceklerini” ve lüks araç anlayışlının geldiği son noktayı gösterdi.

Bu yılki Cenevre Otomobil Fuarı'nda, Rolls-Royce, Bespoke araçların tüm kapasite özelliklerini en derin ayrıntısına kadar sergileyerek neden dünyanın önde gelen lüks araç üreticisi olarak kabul edildiğini gösterdi. Bespoke araç terziliği, mühendisliği ve işçilik özellikleri, Rolls-Royce siparişi veren tüm duayenlerin kişisel istek ve arzularına en mükemmel şekilde uyacak bir araç sahibi olacakları gerçeğini adeta gözler önüne seriyor. Kısacası, Bespoke’un Rolls-Royce demek olduğuna şahit oldular. 

‘Dünyanın ilk elmas kaplamalı boyasıyla boyanmış Elegance modelini sergileyerek sadece onların “hayalin ötesini yaratabileceklerini” ve lüks araç anlayışlının geldiği son noktayı gösterdi.
 

 

Elegance
Bu yıl Rolls-Royce, Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarına paha biçilemez ve yalnızca aracın yaratılışından gelen bir özellikten -zariflik ve özgünlük- esinlenerek yaratılan Elegance’ı getirdi.

Rolls-Royce müşterisinin yaşam tarzı diğerlerinden farklıdır. Yaşam tarzı tercihlerinde alışılmadık olup bunu dünyaya sergilemekten gurur duyarlar. Coco Chanel'in de belirttiği gibi "Zarafet, gençlik döneminden yeni çıkanların ayrıcalığı değil, önceden geleceğinin kontrolünü elinde bulunduranların ayrıcalığıdır".Böylesine bir lüks duayeni, kişisel zarafet vizyonunu bu yıl Cenevre Otomobil Fuarı'na katılanlarla paylaşmayı seçti; Rolls-Royce Ghost Elegance, elmas kullanılarak yaratılan bir boya ile boyanan dünyanın ilk lüks motorlu aracı oldu.

Şoför ve yolcu bölgeleri, lüks otomobil kullanmanın ilk günlerinde olduğu gibi belirgin bir şekilde ayrılmış. Şoförün 'kokpiti', kapılar üzerinde Mugello Red dikiş vurgularıyla siyah deri ve şeritli koltuklara sahip. Parlak halı ve koyun yünü paspaslarda siyah renk hakimiyetini sürdürüyor. Arka kısmı süsleyen lounge koltuğu Selby Grey yumuşak deri ile konturlanmış ve aynı zamanda Mugello Red dikişleri ve şeritler ile tamamlanmış. Arka kapıların iç cepleri, sahibinin tercih ettiği malzeme ile kaplanmış; Gri, Siyah ve Kırmızı Tartan. Ayrıca araç üç dolgun renk olan; Mugello Red, Cobalto Blue ve Mandarin renklerinin dokunuşlarıyla canlandı. Bu üç seçenek ilk defa 2017 Cenevre Otomobil Fuarı’nda bir araya geldi

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55