,
  • BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 23 °C

"Dünya Yetimleri Yararına Konser" düzenlenecek

"Dünya Yetimleri Yararına Konser" düzenlenecek
Yetimler Vakfı Genel Merkezi, 17 Mart'ta Diyarbakır'da bir konser düzenleyecek. "Dünya Yetimleri Yararına Konser" temasıyla düzenlenecek olan etkinlikten elde edilecek gelir, dünya yetimleri yararına harcanacak.

Yetimler Vakfı, Diyarbakır'da, gelirinin yetimler için kullanılacağı konser düzenleyecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yetim Öksüz ve Kimsesiz Çocuklarla Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Engin Taştekin, konserin 17 Mart'ta saat 13.00'te Diyarbakır Seyrantepe Kapalı Spor Salonu'nda verileceğini ve konsere birbirinden güzel 7 ilahi ses sanatçısının katılacağını belirtti.

Konser için bilet satışına başladıklarını, katılımcıların konser günü salon girişinde de bilet temin edebileceği bilgisini veren Taştekin, "Yetimler Vakfı olarak 2019 yılında gerçekleştirilecek faaliyetler için planlanan bütçenin yeterli olabilmesi amacıyla bazı sosyal etkinlikler tertip etmeye gayret ediyoruz. Bu amaçla organize ettiğimiz ve 17 Mart saat 13.00'te Diyarbakır Seyrantepe Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştireceğimiz konserin temel gayesi budur. Bu vesileyle hayırsever halkımızın yetim kardeşlerini yalnız bırakmayıp konsere iştirak etmelerini bekliyoruz." dedi.

Daha öncede yetimler yararına benzer etkinlikler yaptıklarını hatırlatan Taştekin, "30 Aralık 2018 tarihinde İstanbul'da güzel ve verimli bir konser gerçekleştirdik. Halkımız, bizleri ve yetim kardeşlerini oldukça mutlu ettiler. Bu etkinlikten de elde edilecek tüm gelir, 2019 yılı içerisinde yapılacak yardımlarda kullanılacaktır." ifadelerini kullandı.

"Tüm halkımızı konsere davet ediyoruz"

Konser biletlerinin temini hakkında bilgi veren Taştekin, "Yetimlere faydalı olmak adına programa birbirinden değerli 7 sanatçı kardeşimiz gönüllü olarak katılacak olup şu an itibariyle binlerce bilet basılmış ve satılmaya başlanmıştır. Bilet alamayan kardeşlerimizde salon girişlerinde bilet temin edebileceklerdir. Halkımızın konsere katılımıyla yetimlerin bir kısım ihtiyaçları karşılanmış olacak ve o masum yüzlerinde bir gülümsemeye vesile olunacaktır. Yetimlerin ihtiyaçlarını gidermek, onları eğlendirmek ve mutlu etmek amacıyla tüm halkımızı aileleriyle birlikte yetimler yararına Diyarbakır'da yapılacak olan bu konsere davet ediyor ve katılımlarını bekliyoruz." şeklinde konuştu. (İLKHA)



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55