,
  • BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 22 °C

Dünya Snowboard Kupası için Ana Sponsorluk protokolü

Dünya Snowboard Kupası için Ana Sponsorluk protokolü
Kayseri Erciyes A.Ş. ile İstikbal arasında Dünya Snowboard Kupası için Ana Sponsorluk protokolü imzalandı.

Türkiye tarihinde ikinci kez 4 Mart 2017 tarihinde yine Erciyes Evrensel Kış Sporları Merkezi’nde düzenlenecek FIS Snowboard Dünya Kupası için İstikbal Ana sponsor oldu.

Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngıi le Boydak Holding Pazarlama Genel Koordinatörü Bilal Uyanık FIS Snowboard Dünya Kupası ana sponsorluğu protokolünü imzalamak üzere Erciyes Kayak Merkezi’nde müsabakanın yapılacağı Develi Kapı’da bir araya geldi.

Atılan imzaların ardından Dr. Murat Cahid Cıngı, Bilal Uyanık’a dünyanın en iyi 120 Snowboard sporcusunu buluşturacak bu globalorganizasyona sağladıkları katkıdan dolayı teşekkürlerini iletti. Cıngı “Aslında bu destek sadece sportif ve reklama dayalı bir destek olmayıp aynı zamanda hem Erciyesimiz’in hem Kayserimiz’in hem de Türkiyemiz’in yaklaşık 2 milyar insana canlı yayınla ulaşacak global çapta tanıtımına da yapılan bir destektir. Bunun için İstikbal milli boyutu da ağırlık kazanan manevi bir yaklaşımla bu sponsorluğa girmiştir. Kendilerine şehrimiz adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

İstikbal markası adına konuşan Bilal Uyanık ise; “Uluslararası kış sporlarında Erciyes’in ikinci kez tekrar tercih edilmesi şehrimiz için bir fırsattır. Şehrimiz ve ülkemizin turizmineciddi katkı sağlayacak ve tüm dünyaya Kayseri’nin reklamını yapacak bu fırsatı iyi değerlendirmek gerekli. Dünyanın sayılı kayak merkezleri arasına giren Erciyes’i bu tip organizasyonlarla destekleyen Kayseri Büyükşehir Belediyesine ve Kayseri Erciyes A.Ş.’ye teşekkürlerimizi sunuyoruz. İstikbal olarak organizasyona katılan herkese ev sahipliği yapmanın gururunu taşıyoruz. “İstikbal Worldcup Weekend” adı altında 4 ve 5 Mart tarihlerinde çeşitli etkinlikler düzenleyerek konuklarımızı en iyi şekilde ağırlayacağız. Ülkemize, şehrimize ve kış sporlarına katkı yaracak bu organizasyonun bir davet ortamında geçmesini ve organizasyona katılan herkesin keyifli anlar yaşamasına katkı sağlamak için iki gün sürecek etkinliklerimize tüm Kayseri halkımız davetlidir” diyerek etkinlik programını açıkladı.

İstikbal Worldcup Weekend etkinlik programı;

4 Mart 2017 Cumartesi- Erciyes Develi Kapı: Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) tarafından şehrimize verilen; Kayseri Erciyes A.Ş. ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen FIS Snowboard Dünya Kupası Presented by İstikbal ’in final etabı müsabakaları.

4-5 Mart 2017 – Erciyes Develi Kapı: Sıcak Ev Konseptimizde misafirlere sıcak içecek ve çeşitli yiyecek ikramları. Çeşitli sosyal ve sportif aktiviteler.

5 Mart 2017 Pazar – Erciyes Develi Kapı: Ziynet Sali konseri ve misafirlere sıcak içecek ve çeşitli yiyecek ikramları

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55