,
  • BIST 9061.94
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 20 °C

Dünya Müslüman Alimler Birliği siyonist çetelerin düzenlediği suikastları kınadı

Dünya Müslüman Alimler Birliği siyonist çetelerin düzenlediği suikastları kınadı
​Dünya Müslüman Alimler Birliği, siyonist işgal rejiminin Müslüman bilim adamlarına düzenlediği suikastları kınayarak Müslüman bilim adamlarının korunmalarını talep etti.

Dünya Müslüman Alimler Birliği, ülkenin zenginliği oldukları için Müslüman akademisyenlerin ve yenilikçilerin korunmalarını talep ederek en sonuncusu İranlı nükleer bilim adamı Muhsin Fahrizade suikastı olmak üzere Irak, Mısır, İran ve diğer ülkelerdeki Müslüman bilginlere karşı siyonist çeteler ve ajanları tarafından gerçekleştirilen suikastları kınadı

"Normalleşen" ülkeler, bölgedeki siyonist terörizm için bir fırlatma rampası olacak

Müslüman Alimler Birliği, normalleşen ülkelerin bölgedeki siyonist terörizm için bir fırlatma rampası olacağı konusunda uyarıyor.

Dünya Müslüman Alimler Birliği, siyonistler ve takipçilerinin Müslüman bilginleri tüm ince bilimsel alanlarda takip ederek öldürmek için plan kurduklarını, böylece işgal rejimini Ortadoğu'da "en güçlü" şekilde devam ettirmek istediklerini ifade etti.

Mossad'ın Arapların Einstein'ı olarak tanınan nükleer fizik bilim adamı Dr. Mustafa Şerif'i 15 Ocak 1950'de öldürdüğünü belirten Müslüman Alimler Birliği açıklamasına şöyle devam etti:

"Mossad, çok sayıda Arap ve Müslüman bilim adamını öldürdü.

Bunlar arasında, Kaliforniya'da nükleer laboratuvarları ziyaret ettikten sonra 15 Ağustos 1952 tarihinde suikasta kurban giden nükleer radyasyon uzmanı Dr. Sümeyra Musa;

Uranyum sevkiyatını denetlemesi için Fransa'ya çağrılan ve 14 Haziran 1980 tarihinde odasında katledilmiş halde bulunan nükleer reaktör tasarımı ve kontrolü konusunda uzmanlaşmış ve Irak nükleer programını yöneten bilim insanı Dr. Yahya El Meşed;

Bilim adamı ve Atom Bilimci Dr. Sümeyr Necib;

Atom Bilimi Uzmanı Dr. Nebil Kuleyni;

Füze mühendisliğinde uzman bilim adamı Dr. Seyyid Bedir;

Mayıs 1991'de Fransa'da suikasta kurban giden Lübnanlı bilim adamı Dr. Rummal Hasan;

Onlarca Filistinli düşünür ve lider;

Atom bilimlerinde uzmanlaşmış yüzlerce kıdemli Iraklı bilim adamı;

Uzman bilim adamı Muhsin Fahrizade'den önce katledilen 4 İranlı bilim adamı."

https://ilkha.com/dunya/karadagi-den-hadsiz-macron-a-tepki-krizde-olan-sizlersiniz-139223

"Muhsin Fahrizade'nin ailesine ve tüm İran halkına başsağlığı diliyoruz"

"Dünya Müslüman Alimler Birliği, bu suikastları şiddetle kınıyor ve bundan siyonist israil devleti, istihbarat servisi ve çetelerini sorumlu tutuyor. Siyonist oluşumu, terörist devlet olarak görüyor." diyen Birlik, Birleşmiş Milletleri ve özgür ülkeleri bu suikastları kınamaya ve bu suçlulara uluslararası yaptırımlar uygulama çağrısında bulundu.

İslam ülkelerinden bilim adamları ve bilimsel kurumlar için tam koruma sağlamalarını talep eden Alimler Birliği, siyonist düşmanla normalleşen(!) ülkelerin bölgedeki siyonist terörist operasyonlarının üssü olacağı konusunda uyarıda bulundu.

Dünya Alimler Birliği adına açıklamada bulunan Dr. Ali Karadaği ve Prof. Ahmet Raysuni son olarak  İranlı bilim adamı Muhsin Fahrizade'nin ailesine ve tüm İran halkına başsağlığı diledi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55