,
  • BIST 8718.11
  • Altın 2240.946
  • Dolar 32.3295
  • Euro 35.1655
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C
  • Antalya 14 °C

Diyarbakırlılar: Siyonistler İslam ülkelerinin parçalanmışlığından cesaret alıyor!

Diyarbakırlılar: Siyonistler İslam ülkelerinin parçalanmışlığından cesaret alıyor!
Siyonist işgalcileri telin etmek için bir araya gelen Diyarbakırlılar, siyonist işgalcilerin Müslümanların dağınıklığından faydalandığını dile getirdiler.

Siyonist işgalcileri telin etmek için bir araya gelen Diyarbakırlılar, Siyonistlerin, Müslümanların parçalanmışlığından cesaret alarak, Mescid-i Aksa’da saldırılar düzenlediğini dile getirdiler.

Diyarbakır’da bir araya gelen İslami Sivil Toplum Kuruluşları, işgalci Siyonistlerin, Mescid-i Aksa'da üç Filistinli Müslüman’ı şehid edip, Harem-i Şerif'i ibadete kapatmasına tepki olarak düzenledikleri basın açıklamasına halk yoğun katılım gösterdi.

Siyonistlerin, Müslümanların parçalanmışlığından cesaret aldığını söyleyen Diyarbakırlılar, düzenlenen basın açıklaması sonrası İLKHA muhabirlerine konuştular.

Asiye Kaya, "Siyonist İsrail, gücü bütün kâfir ülkelerden alıyor. Kâfirler, zaten birdir. Allah onları kahretsin. Sadece dua ediyoruz." derken, Seniha Ekinci de "Ben bir ay önce Mekke’deydim ve oraya Müslümanlar akın akın geliyordu. Eğer Müslümanlar bu kadar çoksa bu ne haldir? Müslümanın ne halidir?" ifadelerini kullandı.

Basın açıklamasına katılan Filistinli Akademisyen İhsan Hammet da Siyonist işgalcilerin Müslümanların dağınıklığından faydalandığını dile getirerek şöyle konuştu:

"Bildiğiniz gibi Müslümanlar çok dağınık kaldılar. Bu nedenle İsrail fırsat bulmuş gibi davranıyor. Eskiden böyle bir şey yapamazdılar. Şimdi yapabildiler. Çünkü Müslümanlar maalesef çok parça parça oldular. Bunu fırsata çevirdiler. Şimdi de Yahudiler orada ibadet kaldırmak istiyorlar. Müslümanlar birleşmelidir."

Müslüman ülkelerin Siyonistlere karşı seslerini yükseltmesi gerektiğini belirten Sümeyye Bayram ise "Siyonizm, Müslümanların sessizliğinden gücünü alıyor. Şu an güç onlarda olduğu için maalesef istedikleri gibi tabiri caizse at koşturuyorlar. Bu da birlik olamama sorunumuzdan kaynaklanıyor. Ümmetin birleşememesinden. Aktif bir eylem lazım. Bugün bir basın açıklaması yaptık, belki buradaki sesi yükseltmek için olabilir bir tepkiydi. Ama kesinlikle daha aktif bir eylem lazım. Dünyada Müslümanız diyen insanların, özellikle devlet nezdinde bir ses çıkarması lazım. Bir birleşme lazım. Sadece basın açıklaması, işte iki slogan attıktan sonra evimize dönelim rahatlayalım değil, daha aktif bir eylem, gerekirse oraya yürümek." ifadelerini kullandı.(Abdurrahman Tetik, Emrah Deniz-İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55