,
  • BIST 8718.11
  • Altın 2241.459
  • Dolar 32.3269
  • Euro 35.1612
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C
  • Antalya 14 °C

Diyarbakır’da 6 gün su kesintisi olacak!

Diyarbakır’da 6 gün su kesintisi olacak!
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, Sur ilçesi Melikahmet Caddesi’ndeki içme suyu şebeke hattında başlattığı bakım-onarım çalışmaları nedeniyle, 6 gün su kesintisi uygulanacak

​Diyarbakır’ın Sur ilçesinde içme suyu şebekesinde bakım onarım çalışmaları nedeniyle 6 gün boyunca belirli saatlerde su kesintisi uygulanacak.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, Sur ilçesi Melikahmet Caddesi’ndeki içme suyu şebeke hattında başlattığı bakım-onarım çalışmaları nedeniyle, 20-26 Eylül 2017 tarihleri arasındaki günlerde 08.00-17.00 saatleri arasında zorunlu su kesintisi uygulanacağı açıklamasında bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, tarihi Sur bölgesindeki Melikahmet Caddesi’nde bulunan bir kilometre uzunluğundaki içme suyu şebekesinde bakım onarım çalışmaları başlattı. Başlatılan çalışmalar kapsamında sokak başlarında bulunan vanalar değiştirilecek, bir kilometrelik hattın, derinde bulunan 120 metrelik kısmı daha yüzeye taşınarak kullanışlı hale getirilmesi hedefleniyor.

Çalışmalar nedeniyle Sur bölgesi içinde bulunan Melikahmet, Gazi Caddeleri ile Süleyman Nazif, Ziya Gökalp, Abdaldede ve Lalebey mahallelerinde zorunlu su kesintisi uygulanacak. Yarın başlayacak olan su kesintileri saat 08.00’da başlayıp akşam 17.00’a kadar devam edecek. Su kesintileri 6 gün sürecek.

Konu hakkında DİSKİ Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bakım-onarım çalışmalarının vatandaşların daha kaliteli hizmet alması için başlatıldığı ve zorunlu olarak su kesintisi uygulamak durumunda kaldıkları belirtildi.

Vatandaşların mağdur olmaması için çalışmaların en kısa zamanda bitirilmesi için çaba gösterileceği vurgulanan açıklamada, “20 Eylül itibariyle saat 08.00’de başlayan, akşam saat 17.00’da sona eren bir kesintimiz var. Zorunlu kesintimiz 26 Eylül gününe kadar aynı şekilde devam edecek. Vatandaşlarımız akşam saatlerinde su alabilirse kesintiden daha az etkilenebilirler. DİSKİ Genel Müdürlüğü olarak içme suyu şebekemizdeki bakım-onarım çalışmalarını en kısa sürede bitirme gayreti içerisinde olacağız. Vatandaşlarımıza gösterecekleri sabır ve özveriden ötürü şimdiden teşekkür ederiz.” denildi. (İLKHA)

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55