,
  • BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 15 °C

Diyarbakır Umut Kervanı mağdur bir aileyi sevindirdi

Diyarbakır Umut Kervanı mağdur bir aileyi sevindirdi
Her ay düzenli olarak muhtaç ailelere gıda yardımında bulunan Diyarbakır Umut Kervanı, hayırseverlerin sağladığı katkıyı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için köprü vazifesi görerek faaliyetlerine devam ediyor.

Diyarbakır'da binlerce aileye umut olan Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği, hayırseverlerin sağladığı destekle muhtaç ailelere yardımlarını sürdürüyor.

Diyarbakır Umut Kervanı, son olarak Bağlar ilçesinde ihtiyaç sahibi bir aileye hayırseverler tarafından temin edilen birçok ev eşyalarını teslim etti.

Eşi cezaevinde bulunan ve bir çocuğu olan aileye, gıda ve ev eşyasının yanı sıra bir miktar da nakdi yardımda bulunuldu.

Mağdur aile, hayırseverlere ve Umut Kervanı yetkililerine sağladıkları destekten dolayı teşekkürlerini ileterek, zor zamanlar geçirdiklerini, bu yardımların bir nebze de olsa kendilerini rahatlatacağını belirtti.

Muhtaç ailelere yardımları ulaştıran Umut Kervanı yetkilisi de bu tür yardımları daha fazla yapabilmemiz için ve daha fazla aileyi mutlu etmemiz için hayırseverlerin yardımlarını esirgememeleri gerektiğini söyledi.

"Mağdur durumdayken bana destek oldular"

Umut Kervanı ve hayırseverlere teşekkürlerini ileten ihtiyaç sahibi aile, "Öncelikle hepsinden Allah razı olsun. Mağdur durumdayken bana destek oldular. Eşim cezaevinde şu an. Ayrıca küçük bir kızım var. Gıda yardımı, halı, ev eşyası gibi yardımlarda bulundular. Allah hepsinden razı olsun. Herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

"Hayırseverlerin yardımlarını bekliyoruz"

Yardımların sayısını artırabilmemiz için hayırseverlerin desteğini artırmaları gerektiğini belirten Diyarbakır Umut Kervanı Yetkilisi Abdurrahim Karadeniz, "Bize böyle bir mağdur ailenin olduğunu söylediler. Tespit komisyonlarımız gelip evlerine baktı ve gerçekten mağdur olduklarını gördük. Bu aile mağdur bir ailedir ve eşi cezaevindedir. Bu durumu biz de hayırseverlerle paylaştık. Hayırseverlerin yardımlarıyla topladığımız eşyaları kendilerine teslim ettik. Allah hayırlarını kabul etsin. Bizim yardım kuruluşumuz hayırseverlere bağlıdır, zengin olan insanlara bağlıdır. Onların bize yardım etmesiyle, biz de bu tür mağdur ailelere yardım ediyoruz. Onların yardımlarını bekliyoruz. Onlar ne kadar bize yardım ederse biz de mağdur ailelere o kadar yardım edeceğiz. Allah hayırlarını kabul etsin." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55