,
  • BIST 9555.93
  • Altın 2478.301
  • Dolar 32.4927
  • Euro 34.5668
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 26 °C
  • Antalya 27 °C

Din-Bir-Sen Denizli Şube Başkanı'ndan sözde eğitimciye tepki

Din-Bir-Sen Denizli Şube Başkanı'ndan sözde eğitimciye tepki
Din-Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Yusuf Kuru, yapımı devam eden Kur'an Kursu inşaatı için sosyal medyada, "Çocuklarınızı buralara teslim etmeyin" diye paylaşımda bulunan sözde eğitimciye tepki gösterdi.

 

Denizli'de görev yapan sözde eğitimcinin, Merkezefendi ilçesine bağlı Göveçlik Mahallesi'nde yapımı devam eden Kur'an Kursu inşaatı için, "Lütfen anne babalar! Çocuklarınızı buralara teslim etmeyin. Hele 4-6 yaş grubu çocuklarınızı asla teslim edip o küçük beyinlerine başkalarının zihniyetleriyle doldurmayın." paylaşımı tepkilere neden oldu.

Din-Bir-Sen Denizli Şube Başkanı'ndan sözde eğitimciye tepki

 

Özerk Diyanet Vakıf Çalışanları Birliği Sendikası (Din-Bir-Sen) Denizli Şube Başkanı Yusuf Kuru, sosyal medyada böyle bir paylaşımı yapan sözde eğitimciye tepki göstererek "Allah'tan, Peygamber'den ve Kur'an'dan rahatsız olan zihniyetle mücadelemiz sürecektir." dedi.

"Çocukların Kur'an öğrenmesine karşı çıkmak izaha muhtaç bir durumdur"

Kuru yaptığı yazılı açıklamada tepkisini şöyle dile getirdi:

"Bir Eğitimcinin sosyal medya hesabı üzerinden bu tür paylaşım yapması çocukların Kur'an öğrenmesine karşı çıkması izaha muhtaç bir durumdur. Böyle bir paylaşım, o şahsın eğitimci kimliğine yakışmamaktadır. Soruyorum o şahsa; 'Sizin düşmanlığınız sadece İslam ve İslam ile ilgili değerlere mi? Millî Eğitim Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığının yürüttüğü çalışmalar sayesinde, çocuklarımızın daha kaliteli ve sahih bilgiler öğrenmesi sizi neden ürkütüyor?"

Din-Bir-Sen Denizli Şube Başkanı'ndan sözde eğitimciye tepki

 

"Çocuklarımıza sahih bir dini öğreten faaliyetlere karşı çıkmak FETÖ zihniyetine yardımcı olmaktır"

Diyanet İşleri Başkanlığının din konusunda toplumu aydınlatma vazifesini yerine getirmeye çalıştığını aktaran Kuru, "Bu ülkede yaşayan vatandaşlarımızın yüzde 99'unun dininin 'İslam' olduğu bir yerde, mensubu olarak iftihar ettiğimiz dinimizin ilk emrinin 'Oku' olması çok manidardır. Dolayısıyla çocuklarımızı doğru, sahih bir dini öğreten Diyanet İşleri Başkanlığının bu faaliyetine karşı çıkmak, FETÖ ve FETÖ gibilere yardımcı olmak anlamına gelmektedir." ifadelerini kullandı.

"Ahlak ve maneviyat düsturuyla imanlı nesiller yetiştirmek için çalışıyoruz"

Diyanet İşleri Başkanlığının 4-6 yaş Kur'an Kursu çalışmalarına desteklerinin süreceğini ifade eden Yusuf Kuru, "Din-Bir-Sen olarak bizim bütün mücadelemiz 'Önce ahlak ve maneviyat' düsturu ile imanlı, inançlı nesiller yetiştirmek için çalışmaktır. Eğitim camiasına yakışmayan, Allah'tan, Peygamber'den ve Kur'an'dan rahatsız olan zihniyetle mücadelemiz sürecektir." dedi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55