,
  • BIST 9079.97
  • Altın 2324.15
  • Dolar 32.3591
  • Euro 34.9446
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 16 °C

Develioğlu: 28 Şubat Süreci Yeni Bir Uyanışın Simgesi Oldu

Develioğlu: 28 Şubat Süreci Yeni Bir Uyanışın Simgesi Oldu
UTESAV Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Develioğlu, "28 Şubat Post Modern Darbesi sadece dönemin hükümetine yapılmış bir darbe değil, milletimizin, değerlerine kısacası bütün bir medeniyetine yapılmış darbedir. " dedi.

UTESAV Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Develioğlu, 28 Şubat Post Modern Darbesi’ne ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

Develioğlu açıklamasında şunları kaydetti:

 

“Türkiye’nin yakın tarihine kara bir leke olarak geçen “28 Şubat Post Modern Darbesi”, ülkemizin en önemli dönüm noktalarından biridir. 28 Şubat, sadece dönemin hükümetine yapılmış bir darbe değil, milletimizin, değerlerine kısacası bütün bir medeniyetine yapılmış darbedir. Milletine yabancılaşmış bir grup asker tarafından organize edilen ve sivillerin eliyle gerçekleştirilen darbe döneminde, özellikle dini hassasiyete sahip kesimler üzerinde büyük baskılar uygulandı. Bu sıkıntılı süreçte, başörtülü öğrencilerimiz üzerinde psikolojik baskıların yapılması, üniversite kapılarında polis zoruyla başlarının açtırılması, kamuoyunda irtica geliyor algısı uyandırılarak büyük bir infial meydana getirilmesi, milletimizin sosyal ve manevi hayatına müdahale edilmesi, muhafazakâr değerlere sahip iş dünyası üzerinde ekonomik yaptırımlar uygulanması gibi birçok zulüm gerçekleştirildi.

28 Şubat süreci, manevi dünyamızın ve inancımızın unutturulmaya çalışıldığı bir dönemde “yeni bir uyanışın” fitilini ateşledi. Bu karanlık dönem, toplumumuzun birbiriyle kenetlenmesini, gözünden perdelerin kalkmasını ve tek doğru etrafında bütünleşmesini sağladı. Bizler de hedef tahtasına konduğumuz bu süreçte, inançlarımızdan zerre miskal taviz vermeden hak bildiğimiz yolda yürümeye devam ettik. MÜSİAD ile birlikte, 28 Şubat sürecine karşı dik duruşumuzu göstermek ve bu zulme “dur” demek için ‘’El ele’’ mitinginin organizasyonunda aktif rol aldık. İş ve siyaset dünyasının önde gelen isimleriyle temaslarda bulunarak sürecin suhuletle atlatılması adına gayret gösterdik. Bugün geldiğimiz noktada, bin yıl sürecek denilen 28 Şubat Post Modern Darbesi’nin badirelerini, Allah’ın inayeti ve milletimizin ferasetiyle atlatmış bulunuyoruz. Bundan sonraki süreçte, geçtiğimiz günlerden aldığımız güç ve tecrübeyle ülkemizin düşünce ve fikir hayatına katkı sunmaya devam edeceğiz. Allah bizlere bir daha o günleri yaşatmasın.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55