,
  • BIST 8906.5
  • Altın 2239.313
  • Dolar 32.3406
  • Euro 35.1207
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 21 °C

Cumhuriyet Gazetesi'ne Bak!

Cumhuriyet Gazetesi'ne Bak!
Ankara Üniversitesi'nden Yard.Doç.Kerem Altıparmak, Cumhuriyet Gazetesi'ne verdiği beyanda; Halkın özgür olmadığını söyleyen bu tabloda halka gidilemeyeceğini, başkanlık sorulması durumunda halkın sağlıklı karar veremeyeceğini iddia etti.

PKK'ya yakınlığı ile bilinen İMC TV'de sık sık boy göstererek, Erdoğan'a hakaret eden isimlerin savunuculuğunu yapan, Erdoğan'a hakaret ettiği için kimseye ceza verilemeyeceğini, bunun sözleşmelere aykırı olduğunu belirten Kerem Altıparmak isimli "Hukukçu" MİT Tırları ihanetinin odağı olan Cumhuriyet Gazetesi için de kullanışlı bir isim olarak değerlendirildi. Altıparmak halkın sağlıklı karar verecek durumda olmadığını ima ederek Başkanlık Sisteminin halka sorulamayacağını iddia etti!

MİLLİ İRADEYİ HAFİFE ALAN İFADELER

Demokrasilerde vazgeçilmez tek otorite olanTürkiye Cumhuriyeti geleneklerine 'Egemenlik kayıtsız şartsız Milletindir' sözü ile yer edinen 'Milli İrade' gerçeğini işine gelmediği zaman akıl sağlığı değerlendirmesi yapacak kadar hafife alan zihniyetin bir örneğini sergileyen Altıparmak şu skandal ifadeleri kullandı:

"BU ORTAMDA HALKA GİDİLEMEZ! HALK SAĞLIKLI DÜŞÜNEMEZ!"

Birincisi ben şu ortamda halka bir şey sorulamayacağı kanaatindeyim. Basının bu kadar baskı ve sansür altında olduğu, hiç kimsenin kendini hukuksal güvencede görmediği bir yerde halka herhangi bir şeyi sorduğunuzda sağlıklı sonuç alacağınızı nereden çıkarıyorsunuz ki?

ekrem-kiziltas.jpg

Konuyu Takvim Gazetesi yazarı Ekrem Kızıltaş konuyu değerlendirdi. "Bu tespiti hukukçu sıfatıyla yapan birinin ya hayal görüyor ya da Türkiye'de yaşamıyor olması gerekir" diyen Kızıltaş şunları söyledi:

MARS'TA YAŞIYOR OLMALI!

Yani o arkadaşımız herhalde Mars'ta falan yaşıyor olmalı. Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan 79 Milyon insanın memleketin geleceğini ilgilendiren konularda karar verebilmesi için aslında en uygun vasatı yaşıyoruz. Çünkü 79 Milyon hep beraber birilerinin Milli İradeyi gasp etme girişimine karşı hep birlikte karşı koyduğumuz olayın üzerinden henüz birkaç ay geçti. Ve 15 Temmuz'da insanlar bu ülkenin kaderinde fert fert her birinin ne kadar önemli olduğunu anladılar.

AKSİNE EN DOĞRU KARARLAR BÖYLE GÜNLERDE GELİR

Dolayısıyla özellikle böyle günler içeriden ve dışarıdan gelen tehdit ve tehlikelere karşı son derece dikkatli olmamız gerektiğinin en fazla farkında olduğumuz günler. Yani ülkenin geleceği, yönetimle alakalı hususlarda belki de insanların tam dikkatli olduğu zamanlar bu zamanlar. Ve en doğru kararlar böyle zamanlarda verilir.

SİZ KİMSİNİZ?

Dolayısıyla bu arkadaş herhalde ya hayal görüyor ya da Türkiye dışında bir yerlerde yaşıyor olmalı. Bir de siz kim olarak halkın kararının doğruluğunu test ediyor ve halka ne zaman gidilip gidilmeyeceğine karar veriyorsunuz?

MİLLETTEN KOPUKLAR, BAŞKANLIK KORKUSU BUNDAN

Bu aynı zamanda sonuçla alakalı korkuyu da gösteriyor. Yani biliyorsunuz CHP ve benzeri zihniyette olanların temel problemi Başkanlık sistemine geçildiğinde kendileri gibi düşünen, halkla ilgisi olmayan, milletin derdiyle dertlenmeyen birisinin asla başkan seçilemeyeceğini biliyorlar.

Bunu bildikleri için ve kendilerine dönüp bakmak, millete yansıyacak politikalar üretmek gibi bir niyetleri de olmadığı için Başkanlığın adını diktatörlük koydular. Milletten korkmasınlar.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55