,
  • BIST 8718.11
  • Altın 2241.916
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1537
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C
  • Antalya 15 °C

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan S-400 açıklaması: Alamazlar dediler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan S-400 açıklaması: Alamazlar dediler...
Ankara Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası açılış törenine katılarak bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "S-400'leri almaya başladık. Alamazlar' dediler, bugün sekizinci uçak da geldi. İnşallah Nisan 2020'de son noktayı koyuyoruz..." dedi.

S-400'leri almaya başladıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Alamazlar' dediler, bugün sekizinci uçak da geldi. İnşallah Nisan 2020'de son noktayı koyuyoruz. 15 Temmuz benzeri ihanetler yaşatmamak için gereken her türlü tedbiri alıyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası açılış törenine katılarak bir konuşma yaptı.

Adalet, liyakat, hukuk ve demokrasi sütunları üzerinde yükselen bir yapıyı, çökertebilecek hiçbir sinsi gücün olamayacağını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz de bu anlayışla devletle millet arasındaki bağları yeniden tahkim ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’ni, sadece belli kesimlerin değil; 82 milyonun her bir ferdinin sahipleneceği bir devlet hâline getirmeye çalışıyoruz. Hiçbir vatandaşımızın kendini dışlanmış, ötekileştirilmiş hissetmeyeceği kuşatıcı, kucaklayıcı bir sistemi ülkemize kazandırmanın gayretindeyiz." açıklamasında bulundu.

"Millî iradeyi esas alan Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi, bu bakımdan siyasi tarihimiz boyunca bu yönde atılmış en büyük adımdır." ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hizipçilik, ekipçilik, dar kadroculuk gibi bürokratik oligarşiye yol açan tüm hastalıkları, milletin gündeminden kalıcı olarak çıkartacaklarını belirtti.

Erdoğan, "Hangi görünüm, hangi iddia, hangi kisve altında olursa olsun kendini devletin ve milletin menfaatlerinin üstünde gören hiçbir anlayışın bir daha buralarda hakim olmasına izin vermeyeceğiz. Asıl sorumluluğumuz FETÖ'yü doğuran ve besleyen ekosistemi yok etmek. Bunun yolu ehliyet ve liyakata dayalı sistemi inşa etmekten geçiyor. Bu ihanet çetesiyle mücadele ederken FETÖ'yü besleyen ve büyüten hataların tamamen ortadan kaldırılması da şarttır. Bugün atılan adımların kalıcılığı, işte bu alanlarda elde edilecek başarıya bağlıdır." ifadelerini kullandı.

"Alamazlar' dediler, bugün sekizinci uçak da geldi"

S-400'leri almaya başladıklarını belirten Erdoğan, "Alamazlar' dediler, bugün sekizinci uçak da geldi. İnşallah Nisan 2020'de son noktayı koyuyoruz. Bir daha milletimize 15 Temmuz benzeri ihanetler yaşatmamak için gereken her türlü tedbiri alıyoruz. Hava savunma sistemlerimizde dünyada sayılı ülkelerden biri haline geliyoruz. Şimdi hedef, ortak üretimi Rusya ile beraber yapmak. Kamu kurumlarını FETÖ'den ve diğer terör örgütü sempatizanlarından arındırmak kadar devletin içinde bir daha böyle yapıların oluşmasının önüne geçmek de önemlidir." diye konuştu.

"Bir Müslüman, bir kez ısırıldığı delikten ikinci defa ısırılmaz"

"Bir Müslüman, bir kez ısırıldığı delikten ikinci defa ısırılmaz." diyen Erdoğan, "Şunu samimiyetle söylüyorum; birileri bunu istismar edebilir. Bizim de geçmiş itibarıyla bunlara karşı eksiklerimiz, hatalarımız olmuş olabilir ama o delikten bir kez daha sokulmamayı 2010 itibarıyla ortaya koyduk ve gereğini de yaptık, yapıyoruz." şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55