,
  • BIST 9093.9
  • Altın 2324.48
  • Dolar 32.3555
  • Euro 34.9625
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 26 °C

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'da toplu açılış töreninde konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'da toplu açılış töreninde konuştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya Demokrasi Meydanı'nda Sakarya Acil Durum Hastanesi, büyükşehir yatırımları ve eğitim yatırımları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katılarak bir konuşma yaptı.

Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Ankara'da yapılan Sakarya Meydan Savaşı'nın Sakarya'da yapıldığına yönelik ifadelerine atıfta bulunan Erdoğan, "Sakarya’yı bilmeyenler Ankara’nın batısında gerçekleşen Sakarya Meydan Savaşı'nın burada yapıldığını sanır. Bay Kemal Sakarya’nın nerede olduğunu bilmiyor, yolları karıştırmış. Belediye başkan adayı olmuştu İstanbul'da. Kağıthane'ye Kağıttepe diyordu. Benim ülkem bunların eline kalırsa halimiz nice olur. Onun için çok çalışacağız. Sakarya’yı bilmeyenler, bu meydanın altında olan otoparkı seçim vaadi olarak söylediler. Ama hamd olsun bizim 40 yıldır tüm ilçeleriyle Sakarya'nın tüm ilçelerinde izimiz var. Sakarya meydan muharebesinin 100. yılını hatırlayın geride bırakmıştık." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında Sakarya'da yapılan yatırımları anlattı.

6’lı masaya yönelik eleştiriler yönelten Erdoğan, "Bu altılı masadan bir şey çıkar mı? Bunlar her toplantıda, sonraki toplantıyı kimin evinde yapacaklar, bunu konuşuyorlar. Birileri ülkeyi yönetmeyi, etrafında topladıkları gizli ortaklarıyla idare etmekle karıştırıyor. Bu Bay Kemal Sosyal Sigortalar Kurumunu batıran adam değil mi? Orayı batırdı, batırmakla kalmadı, nice insanlar Savaş Ay’ın programını izlediyseniz, hastanelerde, ölüm döşeklerinde kaldılar. Figüranlarla sokak tiyatrosu oynamakla, bu işi karıştırıyorlar." diye konuştu.

Erdoğan, "Ülkemizin son 8-9 yıldır yaşadığı kesintisiz saldırıların sebebi sadece AK Parti, sadece Cumhur İttifakı'nı, sadece Recep Tayyip Erdoğan'ı iktidardan indirmek değildir. Asıl amaç, Türkiye'yi yeniden siyasetiyle, ekonomisiyle, dış politikasıyla, her şeyiyle, güvenliğiyle, malum yerlere, malum güç odaklarına tekrar bağımlı hale getirmek. Bunların rahatsızlığı bizden değil. Türkiye'nin özgürce politikasını belirliyor, üretiyor, büyüyor ve gelişiyor olmasındandır. Öyle ki, Gezi olaylarından, FETÖ'nün ilk büyük hamlesi olan 17-25 Aralık darbe girişimine, PKK'nın çukur eylemlerinden, DEAŞ saldırılarıyla sınırlarımızın tacizine, istikbalimizi hedef alan 15 Temmuz darbe girişiminden ekonomimizi mahvetme tehditlerine kadar, son dönemde önümüze konulan her faturada işte bu gaye vardır." diye konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55