,
  • BIST 8977
  • Altın 2299.033
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0707
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 22 °C

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencilere destek veren Şahinbey Belediyesini örnek gösterdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencilere destek veren Şahinbey Belediyesini örnek gösterdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu uzaktan eğitim alan öğrencilere verdiği 50 bin tablet desteğinden dolayı örnek gösterdi.

Öğrencilerin eğitimden uzak kalmaması için ilk olarak 30 bin ve daha sonra ise 20 bin tablet dağıtan Tahmazoğlu, toplamda 50 bin tablet dağıtarak öğrencilerin eğitimlerine destek olmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şahinbey Belediyesinin öğrencilere vermiş olduğu bu önemli desteği CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesine örnek olarak gösterdi.

“Sadece Şahinbey Belediyemiz 50 bin tablet dağıttı”

Geçtiğimiz günlerde Rize’deki Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Ek Binası ile Çayeli Eğitim Fakültesi Ek Binası Açılış Programında Gaziantep’in Şahinbey Belediyesini örnek gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Geçtiğimiz günlerde baktım birisi öğrenci sayısının 3.5 milyonu geçtiği İstanbul'da 40 bin tablet dağıtmakla övünüyor. MEB'in dağıttığı 2 milyonu aşkın tableti bir kenara bırakıyorum. Sadece Şahinbey ilçe belediyesinin dağıttığı 50 bin tableti kimse görmek istemiyor.” demişti.

Tahmazoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın övgüsüne layık olmaya çalışarak verilen hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade etti.

Tahmazoğlu, “Cumhurbaşkanımızın Rize'deki konuşmasında öğrencilerimize dağıttığımız 50 bin adet tabletten bahsetmesi ve belediyemizi örnek göstermesi bizleri gururlandırdı. Şahinbey Belediyesi olarak pandemi süresince her zaman vatandaşımızın ve esnafımızın yanında olmaya özen gösterdik. Gerek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gerekse de iş yeri kapanan işletmecilerimize ayni ve nakdi destekte bulunduk. Uzaktan eğitim gören öğrencilerimize tablet ve yardımcı kitap desteği sağladık. Bu süreçte yaptığımız desteklerin tutarı nakdi ve ayni olmak üzere 228 milyon TL'ye ulaştı. Amacımız bu süreci en rahat bir şekilde geçirmek.” dedi.

“Cumhurbaşkanımız bizi gururlandırdı”

Çalışmalara ilk günkü aşkla ve gayretle devam edeceklerini ifade eden Tahmazoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yapmış olduğumuz çalışmaları örnek göstermesi bizleri gururlandırdı. Bizde ilk günkü aşkla durmadan yorulmadan, çalışmaya ve gayret etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55