,
  • BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 22 °C

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Naslar neyi gerektiriyorsa onu yapmaya devam edeceğim

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Naslar neyi gerektiriyorsa onu yapmaya devam edeceğim
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Neymiş efendim, faizleri düşürüyormuşuz! Benden, başka bir şey beklemeyin. Bir Müslüman olarak Naslar neyi gerektiriyorsa onu yapmaya devam edeceğim." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı’nda düzenlenen 2021 İlim Yayma Akademi Ödülleri Töreni’ne katıldı.

Törende yaptığı konuşmada, İlim Yayma Cemiyeti ve Vakfına gönül verenlerle tekrar bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ödül alan isimleri tebrik etti ve “Bilindiği gibi, tarihi ilim ve irfan cehdiyle dolu cemiyetimizin mücadelesi 1951 yılında başladı. Vakıf statüsüyle de yarım asra yaklaşan bir geçmişe sahiptir.  Cemiyetimizin artık 178 şubeye, 189 öğrenci yurduna, 67 eğitim merkezine ulaşan 70 yıllık tarihi yeni nesillere örnek olacak mücadele örnekleriyle bezelidir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tek amacı insan yetiştirmek olan cemiyetimizin, milletimizin, özellikle de yeni nesillerin millî ve manevi değerlerini güçlendirmek için bu çatı altında verdiği hizmetler saymakla bitmez” şeklinde konuştu.

“BİZ ÜLKEMİZDE SADECE DEMOKRASİYİ GÜÇLENDİRMEKLE KALMADIK ASIRLIK ÖZLEMLERİ DE DİNDİRDİK”

Türkiye’nin son 19 yılının, Cumhuriyet tarihinin de ötesine geçen kadim bir mücadelede yeni bir safhaya geçişin sembolü olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının devamında şunları kaydetti: “Biz ülkemizde sadece demokrasiyi güçlendirmekle, sadece hak ve özgürlükleri genişletmekle kalmadık, aynı zamanda asırlık özlemleri de dindirdik. Attığımız her adımla, bu ülkenin insanlarının inançlarıyla, değerleriyle, kültürleriyle vatan topraklarında var olma azminin asla bitmeyeceğini gösterdik. Ülkemizde eğitimden sağlığa, güvenlikten adalete, ulaşımdan enerjiye, şehircilikten spora her alanda kurduğumuz güçlü altyapıyla, milletimizi hak ettiği hayat standartlarına kavuşturduk. Eğer artık Türkiye küresel krizlere karşı bu derece dayanıklıysa, krizleri fırsata çevirme konusunda bu derece öz güven sahibiyle, gerisinde işte bu güçlü altyapı vardır.”

Aynı mücadeleyi ekonomide de verdiklerini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, fiyat artışlarının insanların günlük hayatları üzerinde yol açtığı sıkıntıyı bildiklerini ifade ederek, “Kurdaki dalgalanmanın fiyatlar üzerinde oluşturduğu istikrarsızlığın ve bunun yol açtığı belirsizliklerin elbette farkındayız. Ama vesayete, terör örgütlerine, darbecilere, küresel güç baronlarına nasıl direndiysek bunlara karşı direneceğiz” dedi.

http://

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55