,
  • BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 20 °C

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adalete hesap vermeyenler kurtulduğunu sanmasın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adalete hesap vermeyenler kurtulduğunu sanmasın
Kayseri’de yapımı tamamlanan hizmet ve tesislerin toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, “FETÖ’nün tam göbeğinde olup adalete hesap vermeyenler kurtulduğunu sanmasın.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “FETÖ’nün tam göbeğinde olup adalete hesap vermeyenler kurtulduğunu sanmasın.” dedi.

Kayseri’de yapımı tamamlanan hizmet ve tesislerin toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, “FETÖ’yle mücadele konusunda vicdanları kanatan hususlar olduğunu biliyorum, duyuyorum. Bu ihanet çetesinin tam göbeğinde olduğu hâlde, bir şekilde şu ana kadar adalete hesap vermemiş olanlar kurtulduklarını sanmasın.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri’de yapımı tamamlanan hizmet ve tesislerin toplu açılış törenine katıldı. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen törende Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı.

Konuşmasında, Kayseri’nin istikrarın, güvenin, huzurun, yatırımın, üretimin, ticaretin, ihracatın manasını iyi bildiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Mesele ülkenin ve milletin bekası olduğunda kimin vanıladığının kimin de yürekten konuştuğunun ayrımını Kayserili gayet güzel yapar.” diye ekledi.

"Önümüzde mutlaka çözmemiz gereken birkaç temel meselemiz var"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerinin devamında şunları kaydetti: “Önümüzde mutlaka çözmemiz gereken birkaç temel meselemiz var. Bunlardan biri terör. Bölücü terör örgütüne, sınırlarımız içinde çok önemli darbeler vurduk, âdeta kımıldayamaz hâle getirdik. Tabii bu alçaklar da boş durmuyor. Kendilerince ülkemizin canını yakacak eylemlere girişmek için fırsat kolluyorlar. Allah’ın izniyle onlara bu fırsatı vermeyeceğiz. Hâlâ topraklarımız içinde kalan kılıç artıklarını da en kısa sürede imha edeceğiz. Terör konusunda bir başka önemli sorunumuz, FETÖ’dür. Bu ihanet çetesinin ülkemize verdiği maddi ve manevi zararın boyutları gerçekten çok büyüktür. Eğitim, hayır hasenat diyerek, sohbet diyerek, diyalog diyerek sinsice kurdukları tuzaklarla nice gencimizi, nice ticaret erbabımızı, nice vatandaşımızı düşürdüler.”

Konuşmasının devamında, “FETÖ’yle mücadele konusunda en küçük bir taviz vermedik, vermeyeceğiz.” ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan,  “Elbette bu mücadeleyi de hukuk devleti içinde yürütüyoruz. Adalet ve onun uygulamadaki hâli olan hukuk, herkesin, hatta hainlerin bile hakkıdır. Dünyada, böylesine büyük bir saldırıya maruz kalıp da bizim kadar meseleyi demokratik hukuk devleti sınırları içinde götüren bir başka ülke, bir başka örnek yoktur.” açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Buna rağmen hâlâ FETÖ’yle mücadele konusunda vicdanları kanatan hususlar olduğunu biliyorum, duyuyorum. Bu ihanet çetesinin tam göbeğinde olduğu hâlde, bir şekilde şu ana kadar adalete hesap vermemiş olanlar, kurtulduklarını sanmasın.” (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55