,
  • BIST 9091.57
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 26 °C

"Çocukların bayramı beklediği gibi bugünü bekliyorduk"

"Çocukların bayramı beklediği gibi bugünü bekliyorduk"
"Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğini iple çektiklerini belirten Adanalı Peygamber sevdalıları, çocukların bayramı beklediği gibi bugünün gelmesini beklediklerini ifade etti.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Adana Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliği, Adana halkı tarafından sevgi seliyle karşılandı.

Mimar Sinan Açık Hava Tiyatrosu'nda bu sene "Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed" temasıyla düzenlenen etkinliğe katılan vatandaşlar duygularını paylaştı.

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen etkinliklere her yıl geldiğini belirten Hasan Dal "Özellikle bu insanların Allah Resulüne en çok muhtaç olduğu bir zamanda bu tür etkinliklerin yapılması toplum için hayırlı olacaktır inşallah. Peygamber Efendimizin hayatını gündeme getirmek, onun yaşantısını bu tür programlarla meydanlarda dile getirmek, yad emek her Müslümanın görevidir." dedi.

Hediye Uraz, "Biz Resulullah için her sene geliyoruz. Bu tür etkinliklere katılıyoruz. Çok sevinçliyiz, mutluyuz. Her yıl nisan ayı geldiğinde coşkuluyuz. Herkesin buraya gelmesini istiyoruz." şeklinde konuştu.

Zeynep Özgür, bu etkinliklerde hiçbir taşkınlığın bugüne kadar yaşanmadığına dikkat çekerek "O bizim önderimiz serverimizdir. O'nun yolunda gitmek, O'nu takip etmek istiyoruz. Herkesin bu yola gelmesini isteriz. Ömrüm var oldukça bu tür etkinliklerin var olmasını isterim. Bu programlarda hiçbir taşkınlık yok. Kimseye bugüne kadar bir şey olmamış. Ama bir düğüne dahi gittiğinizde kavgalar çıkıyor." diyerek manevi havaya dikkat çekti.

Gülcan Güvercin, "Bu etkinlikler çok büyük bir coşku, çok büyük bir sevinçtir. Biz bu coşkuyu günler öncesinden ailemizle beraber yaşıyoruz. Bu etkinliklerin katlanarak devam etmesini arzuluyorum. Allah sayımızı artırtsın." dedi.

Yıldız Onur da bu programı dört gözle beklediğini belirterek "Biz bu programı çocuklar nasıl bayramı bekliyorsa öyle bekliyoruz. Her zaman için bu programların olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Diğer birçok vatandaş da bu tür etkinliklerin çok güzel olduğunu devam etmesi gerektiğini vurguladı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55