,
  • BIST 9524.59
  • Altın 2491.401
  • Dolar 32.5083
  • Euro 34.7144
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 18 °C

Cizre’de Kurban Bayramı hazırlıkları başladı

Cizre’de Kurban Bayramı hazırlıkları başladı
Cizre’de ihtiyaç sahibi ve yetim ailelerin umudu olan Cizre Umut Kervanı ve Yetimler Vakfı Cizre Temsilciliği bu yıl ortak çalışma ile kurban bayramında binlerce aileye ulaşmayı hedefliyor.

 

Şırnak Cizre’de faaliyet gösteren Cizre Umut Kervanı ve Yetimler Vakfı Cizre Temsilciliği, ortak yapacakları kurban çalışmasında, "Kurbanınız Umut Olsun" çağrısıyla kurban vekâlet ve bağışlarını kabul etmeye başladı.

Her sene Kurban Bayramı'nda binlerce ihtiyaç sahibi aileye kurban eti ulaştırdıklarını aktaran Yetimler Vakfı Cizre Temsilcisi Yusuf Özalp, Cizre Umut Kervanı ile birlikte Kurban Bayramı çalışmalarına başladıklarını ve hayırseverlere kurban bağışı çağrısında bulunduklarını belirtti.

“Bayram sevincine ortak olalım”

Cizre’de Kurban Bayramı hazırlıkları başladı

Yetimler Vakfı Cizre Temsilcisi Yusuf Özalp

Kurban eti bekleyen binlerce aile oluğunu belirten Yetimler Vakfı Cizre Temsilcisi Yusuf Özalp, “Bu yıl “kurbanınız umut olsun” teması ile kurban vekâletini ve bağışlarınızı almaya devam ediyoruz. Yetimler Vakfı Cizre temsilciliği ve Umut kervanına başvuran yetim ve ihtiyaç sahibi binlerce aile vardır. Her Kurban bayramında olduğu gibi bu Kurban bayramında da yolumuzu göz diyeceklerdir. Hayırseverlerimiz bağışlayacakları kurban, adak, Akika ve sadakalarını bizleri aracı kılarak bu ailelere ulaştırabilirler. Ekonomik sıkıntı ve hayat pahalılığının artması ile ihtiyaç sahibi ve yetim ailelerimizin hem sayıları hem mağduriyetleri de artmıştır. İnşallah hayırseverlerimizin kurban, Akika, sadaka ve adaklarını ihtiyaç ve yetim sahibi ailelere ulaştırıp onların Bayram Sevinci yaşamalarına vesile olacağız. Ayrıca kurban ibadeti Rabbimizin affına rahmet ve bereketine nail olunacağı gibi İslam ümmetinin de birliğine, dayanışmaya ve sosyal adaletin sağlanmasına katkı sağlayacaktır. Kurban ibadeti bayramın ikinci günü belediyeye ait kurban kesim tesisinde icra edeceğimiz kesim ve dağıtım organizasyonuna hayırseverlerimiz isterlerse bizzat iştirak edebileceklerdir. Kurban ibadetini icra etmeye hem de dağıtmaya kendileri isterlerse gelebilirler. Rabbimizden kurban ibadetini gerçekleştiren bütün Müslümanların kurbanlarını kabul etmesini ve hayırlara vesile olmasını diliyoruz.” dedi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55