,
  • BIST 9634.57
  • Altın 2497.745
  • Dolar 32.5886
  • Euro 34.8498
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 22 °C

Cizre Umut Kervanı: Gözleri yollarda bir gıda kolisi bekleyen muhtaçlar var

Cizre Umut Kervanı: Gözleri yollarda bir gıda kolisi bekleyen muhtaçlar var
Şırnak Cizre’de faaliyetlerini sürdüren Cizre Umut Kervanı ‘Umut Ayı Ramazan’ temasıyla bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürmeyi amaçlıyor.

Cizre Umut Kervanı Başkanı Servet Adlım yaptığı açıklamada, Ramazan ayı hazırlıklarına başladıklarını söyledi. Ramazan ayı çalmaları hakkında bilgi veren Adlım, hayırseverlerden bu hayırlı işte kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.

“Hayırseverlerden gelecek tüm bağışları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız”

Çalışmalarının yoğunluk kazandığı dönemlerden birinin de mübarek Ramazan ayı olduğuna işaret eden Adlım, şöyle devam etti:

“Bu Ramazan ayı için faaliyetlerimizin temasını ‘Umut Ayı Ramazan’ olarak belirledik. Bu temayla dua ve temennimiz Ramazan ayının maddi ve manevi olarak toplumumuzun tüm kesimleri için umut olmasıdır. Umut Kervanı olarak yetim, yoksul ve ihtiyaç sahipleri ile hayırseverlerimiz arasında köprü görevi olmak gayesiyle Ramazan ayı hazırlıklarımızı tamamlamış bulunmaktayız.”

Ramazan ayının başlamasıyla kayıtlarında bulunan ihtiyaç sahipleri arasından tespitlerine göre en alt gelir düzeyinden başlamak üzere, gıda kumanyaları dağıtmaya başlayacaklarını vurgulayan Adlım, hayırseverlerden gelecek zekât, fitre, sadaka ve her türlü ayni ve nakdi olan tüm bağışları ihtiyaç sahiplerine ulaştırma çalışmalarının Ramazan ayı boyunca devam edeceğini ifade etti.

“Gözleri yollarda bir gıda kolisi bekleyen binlerce ihtiyaç sahibi yetim ve yoksul aile var”

Tüm hayırseverlere çağrıda bulunan Adlım, “Kayıtlarımızda ihtiyaç sahibi oldukları tespit edilen 8 bin ihtiyaç sahibi aile kaydımız bulunmaktadır. Bu Ramazan'da da hayırseverlerimizin katkıları ile temel gıdalardan oluşturduğumuz yüzlerce kumanya hazırlığımız tamamlanmıştır. Ancak kayıtlarımız ve hazırlıklarımız arasında ciddi bir fark bulunmaktadır. Gözleri yollarda bir gıda kolisi bekleyen binlerce ihtiyaç sahibi yetim ve yoksulu sevindirmek adına hayırseverlerimizin daha fazla maddi katkı ve desteğine ihtiyaç duymaktayız. Bundan önce yardım çağrılarımız hayırseverlerimiz tarafından büyük bir ilgi ve teveccühle karşılık bulmuştu. Bu Ramazan yine, hayırseverlerimizin üzerlerine düşeni yapacaklarına olan inancımız tamdır.” dedi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55