,
  • BIST 9040.03
  • Altın 2301.296
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0591
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 21 °C

Cim bom 3'ledi: 3-1

Cim bom 3'ledi: 3-1
Sarı-kırmızılılar, trafik nedeniyle yaklaşık 10 dakika gecikmeli başlayan Ankaragücü macında 1-0 geriden gelerek 3-1 kazandı ve lige geri dönüşle başladı

Spor Toto Süper Lig'de hasret sona erdi, 2018-19 Lefter Küçükandonyadis Sezonu resmen başladı! Son şampiyon Galatasaray, 2 bin 311 günlük aranın ardınan yeniden Süper Lig'e dönen Ankaragücü'ne konuk oldu. Sarı-kırmızılılar, trafik nedeniyle yaklaşık 10 dakika gecikmeli başlayan maçta 1-0 geriden gelerek 3-1 kazandı ve lige geri dönüşle başladı.

Ankaragücü - Galatasaray maçıyla futbolseverlerin 82 günlük hasreti sona erdi! Türk Milli Takımı ve Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Lefter Küçükandonyadis'in adının verildiği 2018-2019 sezonu, 82 günlük aranın ardından Ankaragücü - Galatasaray maçıyla başladı. Galatasaray, henüz 7. dakikada El Kabir'in golüyle 1-0 geriye düştüğü maçta 3-1'lik üstünlüğü yakaladı. Ankaragücü'nde El Kabir, 35. dakikada bir gol bulsa da VAR uygulamasıyla gol öncesinde ofsayt olduğu tespit edildi ve lig tarihinde bir ilk yaşandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Akhisarspor ile oynanan TFF Süper Kupa maçına göre kadroda 4 değişikliğe gitti. 
Deneyimli teknik adam, Akhisarspor maçında görev verdiği Martin Linnes, Younes Belhanda, Sofiane Feghouli ve Bafetimbi Gomis'i yedek kulübesinde başlattı. Bu oyuncuların Mariano Filho, Sinan Gümüş, Henry Onyekuru ve Eren Derdiyok ilk 11'de görev yaptı.

Ankaragücü henüz 7. dakikada 1-0 öne geçti: Youness Mokhtar'ın ara pası ile ceza sahasının hemen içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Mostapha El Kabir'in çektiği şut kaleci Fernando Muslera'nın solundan ağlarla buluştu.

Galatasaray bu gole cevabını 22. dakikada verdi: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Sinan Gümüş geçti. Sinan Gümüş'ün ortasını Maicon, kafayla arka direkte bulunan Serdar Aziz'e indirdi. Serdar Aziz'in kafa vuruşunda top MKE Ankaragücü ağları ile buluştu.

Sarı-kırmızılılar, 30. dakikada bulduğu golle öne geçti: Sağ kanatta topla buluşan Mariano, ortasını ceza sahası içerisinde bulunan Eren Derdiyok'a yapmak istedi, tehlikeyi uzaklaştırmak isteyen Bakary Kone, topu kafayla kendi ağları ile buluşturdu.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55